250 TL için cinayet

Konya’da bir kişi, 250 lira elektrik ve su borcu olduğu eski ev sahibini, arkasından konuştuğu gerekçesiyle vurarak ölümüne sebep oldu.

250 TL için cinayet
Yayınlanma:

Olay, geçtiğimiz cuma günü merkez Karatay ilçesi Çatalhüyük Mahallesi Karaman Caddesi üzerinde bulunan Duran Akkaya’ya ait kereste dükkanında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Duran Akkaya (61) ile daha önce aralarında husumet bulunan ve 1,5 yıl önce evinden ayrılan eski kiracısı Cafer D. (54) Cuma günü kereste dükkanında bir araya geldi. Duran Akkaya ve kendisine borcu olan Cafer D. burada tartışmaya başladı. Çıkan tartışmanın büyümesi üzerine Cafer D. yanında getirdiği ruhsatsız tabanca ile eski ev sahibini sol bacağından vurarak yaraladı. Akkaya’nın kanlar içerisinde yere yığıldığını gören Cafer D. tabancayla olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan Akkaya, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Akkaya burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatan Konya Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Cafer D’yi olayda kullandığı ruhsatsız silah ile birlikte dünürünün evinde yakalayarak ifadesini almak üzere şubeye götürdü.

250 LİRA İÇİN ESKİ EV SAHİBİNİ VURMUŞ

Eski ev sahibini silahla yaralayarak ölümüne neden olan Cafer D. Konya Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’ndeki ifadesinde, eski evinden çıkarken 250 lira elektrik ve su borcu olduğunu ve Akkaya’nın sürekli olarak sağda solda borcundan bahsettiği için silahla vurduğunu söylediği öğrenildi. Cafer D, Cinayet Büro Amirliği’ndeki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheli, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Öte yandan, Cafer D’nin dolandırıcılıktan çok sayıda kaydı olduğu ve 4 yıl önce cezaevinden çıktığı öğrenildi.

Bu haberin videosunu linki tıklayarak kanalanadolu.tv sitemizden izleyin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.