3 puandan gerisi yalan

Ligde son haftalarda çıkışa geçen Atiker Konyaspor, bugün sahasında Başakşehir ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip, şampiyonluk yarışında olan rakibi karşısında kazanarak ilk 5 yolunda önemli bir virajı geçmek amacında

3 puandan gerisi yalan
Yayınlanma:

Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 24.haftasında bugün sahasında Medipol Başakşehir ile karşılaşacak. Ligde son 2 haftada 4 puan toplayarak çıkışa geçen yeşil-beyazlı ekip, güçlü rakibi karşısında kazanmaktan başka bir sonuç düşünmüyor. 32 puanda olan Anadolu Kartalı, maçtan 3 puanla ayrılarak ilk 5 yolunda önemli bir engeli daha aşmak amacında. Konyaspor’da sakatlığı bulunan Barry Douglas, maçta sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek. Eli alçıda olan Ömer Ali Şahiner’in ise takılacak atelle sahada olması bekleniyor. Konyaspor’da maç öncesi morallerin üst düzeyde olduğu ve oyuncuların 3 puan sözü verdiği kaydedildi.

BAŞAKŞEHİR’DE SAKATLAR VAR

Ligde 49 puanda bulunan ve şampiyonluk yarışında iddiasını sürdüren Başakşehir, Konya’da kazanmayı hedefliyor. Ligde son iki maçını kazanan turuncu-lacivertliler, Atiker Konyaspor'u da yenerek, lider Beşiktaş'ı takibini sürdürmeyi hedefliyor. İstanbul ekibinde maç öncesi Emre Belözoğlu, Mahmut Tekdemir, Mehmet Batdal, Egemen Korkmaz ve Bekir İrtegün'ün sakatlıkları bulunuyor. Egemen ve Bekir'in oynama ihtimalleri düşük gözükürken, Emre, Mahmut ve Mehmet'in durumları ise maç saatinde netlik kazanacak.

CEZA SINIRINDA 8 İSİM VAR

Bugünkü zorlu mücadelede her iki takımda da çok sayıda oyuncu ceza sınırında bulunuyor. Konyaspor’da Jagos Vukovic, Deni Milosevic ve Dimitar Rangelov’un ceza sınırında bulunuyor. Bu oyuncular kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşecekler ve Fenerbahçe maçında forma giymeyecekler. Başakşehir'de ise Konyaspor maçı öncesi 5 futbolcu sarı kart ceza sınırında yer alıyor. 3’er sarı kartı bulunan Emre Belözoğlu, Marcio Mossoro, Uğur Uçar, Bekir İrtegün ve Cengiz Ünder, bu karşılaşmada sarı kart görmeleri halinde, takımlarının 25. haftada sahasında Karabükspor ile oynayacağı maçta forma giyemeyecek.

TARAFTAR TAKIMLARINA KAVUŞUYOR

Atiker Konyaspor, bugünkü maçta taraftarlarına kavuşuyor. Yeşil-beyazlı ekip, Trabzonspor maçında alınan seyircisiz oynama cezası nedeniyle taraftarından yararlanamamıştı. Anadolu Kartalı, Başakşehir maçında taraftarına 1 aylık aranın ardından yeniden kavuşacak. Karşılaşmanın bilet fiyatları 10 ila 30 TL arasında değişen fiyatlarda satılıyor. Öte yandan Antalyaspor maçını Kule Site Kuzey Kale Arkası B ve C blokta izleyen taraftarlar, Başakşehir mücadelesini de izleyemeyecek. Bu taraftarlar kombinelerini ise başka bir taraftara transfer edebilecek.

MAÇ SAAT 16.00’DA

Atiker Konyaspor - Medipol Başakşehir mücadelesi bugün saat 16.00’da başlayacak. Konya Büyükşehir Stadı’nda oynanacak mücadeleyi hakem Arda Kardeşler yönetecek. Kardeşler'in yardımcılıklarını Ali Saygın Ögel ve Volkan Narinç yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Sarper Barış Saka. Karşılaşma beIN Sports’tan canlı olarak yayınlanacak.

Konyaspor’un maça; Serkan, Vukovic, Ali Turan, Skubic, Mehmet Uslu, Ali Çamdalı, Volkan(Jonsson) Amir, Ömer Ali, Rangelov, Bajic.

Fatih Şeker

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.