Adanaspor'un cezası belli oldu!

Adanaspor, Atiker Konyaspor ile oynanan maçta taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 2 maç seyircisiz oynama cezası aldı.

Adanaspor'un cezası belli oldu!
Yayınlanma:

Türkiye Futbol Federasyonu'nun internet sitesinden açıklanan PFDK kararları şu şekilde:

"Adanaspor'un, 05.03.2017 tarihinde oynanan Adanaspor - Atiker Konyaspor Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 4. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 150 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına, FDT'nin 53/3. Ve 53/4. Maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan Güney Maraton Alt E,F,G, Güney Kale Arkası A,B,C,D,E BLOKA giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi müsabakaya girişlerinin engellenmesine, 

Aynı müsabakada Adanaspor'un, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 2 resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama cezası ile cezalandırılmasına, karar verilmiştir'' denildi.

Adanaspor - Atiker Konyaspor müsabakasının 82. dakikasında Adanasporlu taraftarlar koltukları kırarak sahaya atmış ve maç yaklaşık 13 dakika duraklamıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.