Ahmet Baydar'dan flaş delege açıklaması

Atiker Konyaspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Ahmet Baydar kamuoyunda bazı delegelerin üyelikten çıkarıldığına ilişkin ortaya atılan iddialara yönelik bilgi kirliliğinin önüne geçilebilmesi için bir açıklama yaptı.

Ahmet Baydar'dan flaş delege açıklaması
Yayınlanma:

Ahmet Baydar'dan yapılan açıklama şu şekilde:

"Bilindiği üzere Konyaspor’umuzun Olağan ve Olağanüstü Genel Kurulları maalesef az sayıda üyenin katılımıyla gerçekleşiyordu. Tüzüğümüzün ilgili maddesi gereğince üyelerimizin ödemekle mükellef olduğu yıllık cüzi rakamın her yıl aralık ayı sonuna kadar yatılması gerekiyor. Ödenmediği takdirde yine tüzüğümüzde yer alan maddeler nedeniyle bazı yaptırımlar söz konusu. Geçmişte taraftarımızın üyeliğiyle ilgili çağrılarda bulunulmuş ve bunun sonucunda sadece 17 kişi bu davete icap edip kulübümüze üye olmuştur. Ancak son dönemde özellikle gündeme getirilen bazı üyelerin Konyaspor Kulübü Derneği’nden ilişiğinin kesilmesi doğru değildir. Konyaspor Kulübü üyelerimizin hak mahrumiyeti yaşamamaları ve Genel Kurul toplantılarına katılma haklarının düşmemesi için delegelerimiz çeşitli kanallarla defalarca bilgilendirilmişlerdir.

23 Aralık 2016- 4 Ocak 2017, 7 Şubat 2017, 27 Şubat 2017 ve 3 Mart 2017 tarihinde üyelerimizin telefonlarına mesaj yoluyla, ayrıca yine bu dönemde resmi web sitemizde ve sosyal medya hesaplarımızda kamuoyunu bilgilendirmek adına yaptığımız haberlerle konunun muhatapları üye aidatlarıyla ilgili gelişmelerden haberdar edilmişlerdir. Ancak buna rağmen bahse konu üyelerimizden geri dönüş alınamamıştır. Diğer yandan 16 Mart 2017 tarihinde yapılan Genel Kurul’dan bu yana hiçbir üyemizin kaydı silinmemiştir. Üye kayıtlarının silindiğine yönelik yapılan değerlendirmeler gerçeği yansıtmamaktadır."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.