Ahmet Baydar, gelecekten umutlu

Atiker Konyaspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Ahmet Baydar Alanyaspor ve Marsilya maçlarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Ahmet Baydar, gelecekten umutlu
Yayınlanma:

YOĞUN BİR DÖNEME GİRİYORUZ

Basın Sözcümüz Baydar açıklamasında, “Milli maç arasının ardından Alanyaspor karşılaşmasıyla yoğun bir maç trafiğine giriyoruz. Önümüzdeki süreçte Süper Lig ve UEFA Avrupa Liginde 22 günde 6 karşılaşmaya çıkacağız. Geçtiğimiz sezon üç kulvarda mücadele ederken kadro derinliğiyle ilgili bazı sorunlar yaşamıştık. Bu sezon aynı sıkıntıları yaşamamak için, mücadele ettiğimiz her kategoride takımımıza katkı sağlayacak önemli futbolcular transfer ettik. Sayın hocamız Mustafa Reşit Akçay hangi müsabakada kime forma şansı verirse versin futbolcularımız bu görevi layıkıyla yerine getireceklerdir.

 ALANYASPOR’UN ÖNEMLİ FUTBOLCULARI VAR

6 maçlık periyodun ilk ayağında Alanyaspor ile karşılaşacağız. Geçtiğimiz sene özellikle ikinci yarıdaki performanslarıyla dikkatleri üzerlerine çeken bir ekip Alanyaspor. Önemli futbolculara sahipler. Ancak sezon başından bu yana gelecek için umut vaat eden bir görüntü içinde olduğumuzu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Rakibimize saygı duymakla birlikte kazanmak için sahaya çıkacağız. Bu sezon oynadığımız tüm karşılaşmalarda olduğu gibi Alanyaspor maçında da ayağı yere sağlam basan, güçlü, iradeli ve kalite seviyesi yüksek bir mücadele ile sahadan istediğimiz sonuçla ayrılacağımıza inanıyoruz ” dedi.

MARSİLYA’DA BİZE İNANANLARI MAHCUP ETMEYECEĞİZ

Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, açıklamasında UEFA Avrupa Liginde oynayacağımız Marsilya maçına ilişkin olarak “Cumartesi akşamı taraftarımızdan yoksun olarak çıkacağımız Süper Lig karşılaşmasından sonra UEFA Avrupa Ligi’nde dünya futbolunun önemli takımlarından biri olan Marsilya ile deplasmanda karşılaşacağız. O müsabakada da aynı performansı sergileyerek önce ülkemizi sonra şehrimizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Bize inananları mahcup etmemek için elimizden gelen gayreti göstereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.