Ahmet Şan: "Avrupa'da hedefimiz gruptan çıkmak"

Bu sezon ilk hedefini Avrupa olarak belirleyen Atiker Konyaspor, gruptan çıkmayı hedefliyor

Ahmet Şan: "Avrupa'da hedefimiz gruptan çıkmak"
Yayınlanma:

Önümüzdeki sezon bir kez daka UEFA Avrupa Ligi gruplarına doğrudan katılacak olan Atiker Konyaspor, gruptan çıkmayı hedefliyor. Geçtiğimiz sezon sadece 1 puan toplayabilen yeşil-beyazlı ekip, bu sezon ilk hedefini Acvrupa olarak belirledi.

Kulüp Başkanı Ahmet Şan yaptığı açıklamada, "Yeniden UEFA Avrupa Ligi'nde ülkemizi temsil edeceğiz. Teknik direktörümüzle birlikte değişikler bizi bekliyor. Konyaspor'un oynadığı oyun düzenine göre değiştirmemiz lazım. Mustafa Akçay ülkemizin en önemli hocalarından, farklı bir tarzı var. Kendisinden olumlu geri dönüşler elde ediyoruz. Bu adaptasyonu iyi atlatacağımızı düşünüyorum. Göreve geldiğimizden bu yana borçlarımızı bitirdik, bu da önemli bir şey. Avrupa'da hedefimiz gruptan çıkmak. Ligde, kupada ve Avrupa’da şehrimizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz"

Ahmet Şan, takımda yer alan oyunculara menajerler aracılığıyla teklifler gelmesiyle ilgili olarak ise, “Biz oyuncularımızı takımımızda tutmak istiyoruz. Onlarla ilgili kulüp menfaati konusunda kararlar alabiliriz” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.