Ahmet Şan’dan final öncesi değerlendirme

Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, Beşiktaş ve Atiker Konyaspor arasında oynanacak Süper kupa finali öncesi açıklamalarda bulundu

Ahmet Şan’dan final öncesi değerlendirme
Yayınlanma:

Atiker Konyasporun tarihinde ilk kez böyle bir heyecana tanık olduğunu söyleyen Ahmet Şan tribünlerde dostane bir hava olmasının gerekliğine vurgu yaptı. 3 Sezondur takımın başarılı bir hava yakaladığını dile getiren Ahmet Şan istikrarı sürdüreceklerini ve çıtayı daha fazla yükselteceklerini söyledi. Başkan Şan transfer sorusuna ilişkin ihtiyaç olunan meviklere gerekli oyuncuların alınacağını belirtti.

“DÜZENLİ BİR  İSTİKRAR SAĞLADIK”

Atiker Konyaspor Baykanı Ahmet Şan "Son iki sezondur özellikle Konyaspor’un başarısı ortada. 95 yıllık tarihimizde bu günde Süper Kupa maçında Beşiktaş ile oynayacağız. Şimdi baktığımız zaman Anadolu kulüplerinin sıkıntısı bütçe sorunu. Takımız 1. Ligdeyken 20 milyon borcu vardı. Daha sonra disiplinli bir bütçe ile ve altyapıdan gelen futbolcularla istikrar sağladık. 3 sezon önce büyükşehir stadanın yapılmasıyla müthiş bir taraftar desteği aldık. Bunun temelinde yatan istikrardır ve düzenli bir bütçedir. Taraftarımız  ardı ardına gelen başarılardan dolayı  haliyle  yetinmiyor ve bizede çıtayı yükseltmek düşüyor, bu sezon geçiş süreci yaşayacağız" ifadelerini kullandı.

SANTRAFOR VE STOPER MEVKİNE TRANSFER PLANIMIZ VAR”

Transfer planlamasına ilişkin sorulara yanıt veren Ahmet Şan; "Aykut hocanın Fenerbahçe’ye gitmesiyle birlikte Mustafa hoca takımımızın başına geldi ve bu süreç zor geçecek. Mustafa hocayla güzel ve geleceğe yönelik  bir projelerimiz var. Süper ligde üst sıraları hedefliyoruz. Süper kupanın bir heyecanı içerisindeyiz. Konya’dan beklediğimiz taraftar gelmiyor. Pazar güne olmasına rağmen bu sayı az ancak tabi yolda uzak. İnşallah maç saati taraftarlar arasında dostane bir havanın yaşanmasını bekliyoruz. Tirübünleri politize olmaması gerekli. Tribünlerden birlik beraberlik çağrısı yapmamız lazım. Bunun sadece bir spor olduğunu vurgulamak istiyorum. İnşallah bugün yeni sezonunu ilk resmi maçında tribünlerde dolu olur. Beşiktaş çok iyi transferler yaptı ve yeni sezonda oldukça iddialı görünüyor. Özellikle sözleşmesi biten 5 futbolcumuz vardı. Sözleşmesi biten 5 futbolcunun yerini doldurduk. İlk  olarak santrafor mevkine birde stoper mevkine oyuncu alma  planımız var. Adından iyi söz ettirecek bir takım kurmayı düşünüyoruz" dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.