Ahmet Şan Hakkında Flaş Karar!

'Mor Beyin' mağduru 11 bin 480 kişi arasında olduğu ortaya çıkan eski Konyaspor Başkanı Ahmet Şan ile ilgili bugün önemli bir karar alındı. Şan’ın, hakkındaki adli kontrol kararının kaldırılması için mahkemeye yaptığı başvuru kabul edildi.

Ahmet Şan Hakkında Flaş Karar!
Yayınlanma:

 

Kullandığı telefonda Bylock çıktığı gerekçesiyle Eski Konyaspor Başkanı Ahmet Şan hakkında yürütülen soruşturma, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının FETÖ’nün yeni oyunu 'Mor Beyin' açıklamasından sonra yön değiştirmiş, Şan’ın kullandığı telefon numarasının da 'Mor Beyin' kurbanı telefonlar arasında bulunduğu tespit edilmişti. Bunun üzerine Ahmet Şan, adli kontrol kararının kaldırılması için mahkemeye başvuruda bulunmuştu. 

Konya 2. Ağır Ceza Mahkemesi söz konusu başvuruyu inceledi ve kararını verdi. Mahkeme, Şan hakkındaki adli kontrol kararının kaldırılmasına hükmetti. 

FETÖ'nün bir oyunu olarak değerlendirilen 'Mor Beyin' yazılımı ile ByLock uygulaması arasındaki ilişki ortaya çıkınca Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı önceki gün 11 bin 480 GSM numarasının iradeleri dışında ByLock'a yönlendirildiğini açıklamıştı

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.