AK GENÇLİK BAŞKAN ÖZGÜVEN’İ ZİYARET ETTİ

Ereğli AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Hasan Fatih Saçıkaralı ve ekibi Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i makamında ziyaret etti.

AK GENÇLİK BAŞKAN ÖZGÜVEN’İ ZİYARET ETTİ
Yayınlanma:

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Özgüven: “Gençlerin bu azimli ve kararlı duruşu bizlere gelecek adına umut veriyor. Atalarımızdan emanet aldığımız bu cennet vatanı gençlerimizin koruyacağından ve ileri taşıyacağından hiç şüphemiz yoktur. Gençlerimizi seviyor ve her türlü desteği vermeye gayret gösteriyoruz. Belediye olarak çalışmalarımızı gençlere yarar sağlama açısından ele alıyor, yatırımlarımızı yapıyoruz. Ayrıca sosyal, kültürel ve bilimsel programlarla gençlerimizin kişisel gelişimlerine destek oluyoruz. Bu kapsamda bizleri ziyaret etme nezaketi gösteren partimizin AK Gençliği’ne teşekkür eder, çıktıkları bu kutlu yolda muvaffakiyetler dilerim” dedi.

Ereğli AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Hasan Fatih Saçıkaralı: ”Gençlere verdiği değer ve desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Özkan Özgüven Bey’e şükranlarımızı sunuyoruz. Başarılı çalışmalarıyla şehrimize önemli yatırımlar yapan Başkanımızı Gençlik Kolları Teşkilatımızla ziyaret etmek istedik. Misafirperver ve samimi ağırlamasından dolayı Başkanımıza şahsım ve ekibim adına teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim” dedi.

 

        

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.