AK parti gençlik kolları bir araya geldi

AK Parti Konya İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Çelik, ''Seçim sandığından istediğimiz sonuç çıkmadı diye milletimize küsecek durumda değiliz.

AK parti gençlik kolları bir araya geldi
Yayınlanma:

AK Parti iktidarı, herkesi çatısı altında toplayan, her görüşten insana kucak açan, tabanına kulak veren bir partidir.

AK Parti Konya İl Gençlik Kolları Başkanı Çelik, ''Seçim sandığından istediğimiz sonuç çıkmadı diye milletimize küsecek durumda değiliz. AK Parti iktidarı, herkesi çatısı altında toplayan, her görüşten insana kucak açan, tabanına kulak veren bir partidir. AK Parti kucaklayıcı bir partidir. Bizim liderlerimiz bugüne kadar hiçbir ayrımcılığa prim vermedi, milletini din, dil, ırk bakımından ayırmadı, insan odaklı siyaset üretti. AK Parti’nin gençleri olarak bizler de, ‘beraber yürüdük biz bu yollarda’ dediğimiz insanlarla yeniden dirilişin yürüyüşünü yapacağız. Bizler küskün değiliz, umutsuz değiliz. Aksine daha güçlüyüz. Kaybettiğimiz hiçbir şey yok. Bayram temizliği vakti gelmiştir. Şapkamızı önümüze alıp nerelerde hata yaptığımızı düşüneceğiz ve çözüm üreteceğiz'' dedi.

“MİLLİ İRADENİN GÖNLÜNÜ ALMA VAKTİDİR”

AK Parti Sarayönü Gençlik Kolları Başkanı Hasan Topcu ise bizler, 12 yıllık AK Parti iktidarıyla, ülkemizin geldiği refah seviyesinin korunmasından yanayız. İçerde ve dışarıda bu kadar fazla düşmanı olan bir ülkeyi kendi insanı yalnız bırakamaz. Biz bu sancağı yere düşürmeyeceğiz. Vakit, küskünlük vakti değildir, vakit, AK Parti’ye gönül kırgınlığı olan milli iradenin gönlünü alma vaktidir. Seçmen bizim gibi düşünmeyebilir, dünyaya bizim penceremizden bakmayabilir. Herkesin görüşüne ve kararına saygı duymak zorundayız. Şimdi, ‘biz nerede hata yaptık?’ sorusunu sorma vaktidir. Şimdi kendimize çeki düzen verme vaktidir. Ortadoğu’nun hamisi, ümmetin sancağı olan Türkiye’miz, bu imtihandan da başarı ile sıyrılacaktır. Bize düşen görev, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’na ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkmaktır. AK Parti Sarayönü Gençlik Kolları olarak bugünden itibaren bize durmak yok. Hocamızın balkon konuşmasında dediği gibi ‘ya Allah Bismillah’ diyecek ve yola devam edeceğiz, çalışmalarımızı artıracağız'' dedi.( Adnan Yıldırım)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.