AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünal: CHP iftiralarla gündemi işgal etmesin

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Ünal, "Türkiye'nin gündemini Cumhuriyet Halk Partisi lütfen daha fazla iftiralarla, ithamlarla, hakaretlerle işgal etmesin." dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünal: CHP iftiralarla gündemi işgal etmesin
Yayınlanma:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Mahir Ünal, partisinin MYK toplantısının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Ünal, seçim ittifakına ilişkin, "Doğal ittifakın, teknik olarak konuşulması şu anda gündemde değil. Şu anda, bu ittifakın karşılıklı görüş alışverişleri, tarafların konunun kamuoyunda tartışılmasına dönük demeçleri, ifadeleri, bunlar bir süre sonra tarafların yetkili kurullarının görüştüğü süreçlere dönüşecektir. Ama şu anda, dediğim gibi bu henüz siyasi partilerin kurullarının teknik olarak görüştükleri süreçlere dönüşmüş değil." dedi.

Ünal, "Türk siyaseti bir takım iftiraların, ithamların, hakaretlerin havada uçuşacağı ve seviyenin bu kadar yerlere düşeceği bir siyaset biçimi değildir. Türkiye'nin daha acil bir gündemi var. Dolayısıyla ne siyasetin gündemini ne de Türkiye'nin gündemini Cumhuriyet Halk Partisi lütfen daha fazla bu tür iftiralarla, ithamlarla, hakaretlerle işgal etmesin." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.