AK Parti Kadın Kollarından girişimci kadınlara eğtiim

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Ekonomi İşler Başkanlığı ve Kalkınma Bakanlığı tarafından başlatılan proje kapsamında girişimci kadınlara eğitim veriliyor.

AK Parti Kadın Kollarından girişimci kadınlara eğtiim
Yayınlanma:

Uluslararası Gençlik Akademisi'nde Mevlana Kalkınma Ajansından gelen eğitmenlerin verdiği dersler iki gün boyunca devam edecek.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Ekonomi İşler Başkanlığı ve Kalkınma Bakanlığı tarafından başlatılan proje kapsamında girişimci kadınlara eğitim veriliyor. Eğitimin amacı ekonomik ve sosyal alanda girişimcilik yapmak isteyen hanımlara projelerini kendilerinin daha profesyonel bir şekilde hazırlamaları ve proje hazırlayacak hanımlara destek olmaları açısından yapılıyor. Dersler iki gün boyunca Uluslararası Gençlik Akademisi'nde devam edecek.
Genel Merkez Kadın Kolları Ekonomi İşler Başkanlığı olarak Türkiye'nin 81 ilinde girişimci kadınlar sayısını arttırmak olduğunu belirten Genel Merkez Kadın Kolları Ekonomi İşler Başkan Yardımcısı Jülide İskenderoğlu, "Özellikle Kalkınma Bakanlığımızla ortak bir proje yapıyoruz. Eğitim almak isteyen kadınlarımıza proje döngüsü eğitimi veriyoruz. Eğitim verirken de herhangi bir siyasi partiye mensup olduğunu gözetmiyoruz. Bizler için önemli olan girişimci olması ve kendisini Türkiye ekonomisine faydalı olacağına hazır hissetmesi gerektiğidir. Konya bu kapsamda 20'inci ilimiz ve çokta başarılı eğitimler gerçekleştiriyoruz. İnşallah Türkiye ve Konya'daki eğitimlerimizi arttıracağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.