Akşehir’de “Vay sen misin ben olan” isimli tiyatro sahnelendi

Konya’nın Akşehir İlçe Belediyesinin kültürel etkinlikleri kapsamında, “Vay sen misin ben olan” isimli tiyatro oyunu yoğun ilgi gördü.

Akşehir’de “Vay sen misin ben olan” isimli tiyatro sahnelendi
Yayınlanma:

Akşehir Kültür Merkezi’nde ücretsiz olarak seyirciyle buluşan oyuna yoğun ilgi oldu. Oyunda; bazı insanların karakterlerinin yaşam koşullarına göre değişmeyebileceğini, insanın yedisinde neyse yetmişinde de o olabileceğini, iki farklı evliliğin üzerinden mizahi bir dille anlatıldı. Aynı kültür ve çevreden yetişmiş iki arkadaşın koşullar aynı olsa bile yapıları gereği farklı kimliklere bürünebileceği komedi şeklinde seyirciye yansıtıldı. Ömer Pınar’ın yazdığı, Galip Erdal’ın yönettiği oyunda; Kemal Kuruçay, Tuba Erdem, Deniz Oral, Ece Müderrisoğlu, Kemal Zeydan gibi önemli sanatçılar rol alırken oyun sonunda Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya tarafından oyuncular tebrik edilerek, oyunun yönetmeni Galip Erdal’a günün anısına bir plaket takdim edildi.
Akşehir Kültür Merkezi’ndeki oyunu; Akşehir Kaymakamı Mehmet Türk, Belediye Başkanı Salih Akkaya, AK Parti İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu, ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaş izledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.