Akyürek'ten Konyaspor'a tebrik! #konyahaber

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Süper Lig’in son şampiyonu Beşiktaş’ı 2-1 yenerek Süper Kupa’yı kazanan Konyaspor’u tebrik ederek, tarihi başarıda emeği geçen bütün futbolculara, teknik heyete, yönetime ve taraftarlara teşekkür etti.

Akyürek'ten Konyaspor'a tebrik! #konyahaber
Yayınlanma:

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Süper Kupa’yı kazanarak Konya’ya ilkleri yaşatmaya devam eden Konyaspor’u tebrik etti.

Süper Lig Şampiyonu Beşiktaş ile Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Konyaspor’u karşı karşıya getiren maçta Konyaspor’un Beşiktaş’ı 2-1 yenerek Süper Kupa’yı kazanmasının ardından Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, yeşil beyazlı takımın tarihi zaferini kutladı. Başkan Akyürek, geçtiğimiz sezonu Türkiye Kupası ile kapatarak Avrupa Kupaları’na doğrudan katılma hakkı elde eden Konyaspor’un yeni sezona da kupayla başlamasının tarihi bir başarı olduğuna dikkat çekti.

Konyaspor’un bir sezonda iki kupa kazanma başarısının önemine dikkat çeken Başkan Akyürek, kulüp yönetimi ve teknik heyet başta olmak üzere tüm sporcuları, Konyaspor camiasını, taraftarları ve Konyalıları tebrik etti.

Bir sezonda iki kupa birden kazanan Konyaspor’un alt yapı ve üst yapı tesisleri, dünyanın en güzel stadyumlarından birisi ile hakkını da vererek geçtiğimiz yıl Avrupa takımı sıfatını kazandığını belirten Başkan Akyürek, “Bu yıl önce Türkiye Kupası’nı kazanarak Beşiktaş ile birlikte ön eleme oynamadan Avrupa kupalarına katılmaya hak kazanan Konyaspor’umuz dün de Samsun’daki taraftarlarımızın coşkusu, futbolcularımızın inancı ile ligin son şampiyonunu güzel bir oyun sonunda yenip Süper Kupa’yı kazanarak Konya’ya muhteşem bir gece yaşattı. Şimdi Konyalılar olarak Avrupa kupalarında ve ligde Konyaspor’umuzu daha fazla destekleyelim, kombinelerimizi alalım, kulübümüzü güçlendirmeye devam edelim. Tekrar tüm futbolcularımızı, teknik heyeti, yönetimi ve taraftarları tebrik ediyorum” dedi.

 
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.