Anadolu Liderlik Modeli Âlim-18 Başladı

Genç MÜSİAD Konya Şubesi tarafından ilki 2016 yılında gerçekleştirilen, “Anadolu Liderlik Modeli” projesi eğitim programları yeniden başladı. Dönüşen Dünyada liderlik temasıyla düzenlenecek olan Alim-18 eğitimlerinde Genç MÜSİAD üyelerinin dönüşüme ayak uydurması hedefleniyor. Bu çerçevede 2018 yılının ilk eğitim programında “organizasyon ve zaman yönetimi” konusu değerlendirildi.

Anadolu Liderlik Modeli Âlim-18 Başladı
Yayınlanma:

MÜSİAD Konya Şubesi Brifing salonunda gerçekleştirilen programın açılış konuşmasını yapan MÜSİAD Konya Şubesi Gençlik Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Arslan, “ilki 2016 yılında gerçekleştirdiğimiz “Anadolu Liderlik Modeli” projemizin üzerinde çok çalıştık. Alim’18 sayesinde iş adamı perspektifi ile bakma becerisini geliştiren Genç MÜSIAD Konya üyeleri, iş yerlerinde daha verimli bir yönetim modeli uygulayarak hem kendi firmalarını hem çevredeki firmaları hem de tüm Türkiye’yi 2023 hedeflerine ulaştıracak bir rol model olacaklardır. Gerek ahlaki gerekse iş hayatına yönelik donanımlarını artırarak kurumsal firma kültürünü gelecek nesillere aktaracaklardır” dedi.

Daha sonra sözü KTO–Karatay Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Birol Büyükdoğan, genç işadamlarına yaklaşık 3 saat süren bir sunum gerçekleştirdi. Konuşmasına çalışanların motive edilmesi gerektiğine vurgu yaparak başlayan Büyükdoğan, “Bir çalışanın yaptığı işten memnun olması, firmaları başarıya taşıyacaktır. Eskiden sermaye maldı, mülktü, paraydı. Günümüzde ise artık sermaye insandır. En temel unsur insan olmuştur. Şirketlerimize konusunda en deneyimli personelleri alıyoruz. Ama firmalara baktığınızda insan kaynakları birimi yok. Birçok firmada var ama muhasebeci kökenli. Bu konuda da daha da ileri seviyede olmamız gerekiyor. En temel unsur insansa, insanla ilgili faaliyetleri yürüten deneyimli bir personele çalışılması firma ve şirketler açısından son derece önemlidir.

Ekip çalışmalarına önem verin. Bu sizin ve firmanızın geleceği açısından son derece önemlidir. Çalışanlarınızın motivasyonunu yükseltmek için üstün başarı gösterenleri gecikmeden ödüllendirin. İşverenler, çalışanlarla etkili iletişim kanalları oluşturması gerekiyor. Çalışanların görüşüne değer verildikçe firmalar güçlenecektir, bunu sakın unutmayın” diye konuştu.

Programın sonunda MÜSİAD Konya Şubesi Gençlik Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Arslan, KTO–Karatay Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Birol Büyükdoğan’a hediye takdim etti.

Genç MÜSİAD Üyeleri, Alim-18 eğitim programları çerçevesinde Liderlik ve Koçluk, Ekip Yönetimi ve İşyerinde Performans Artırma, Müşteri İlişkileri Yönetimi, İş Hayatında Kişisel İmaj, Özgüven ve Motivasyon, Stres ve Öfke Yönetimi konularında eğitim görecek. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.