Anadolu’nun En Büyük 3. Şirketi Adese!

İttifak Holding’in perakende markası Adese; Capital ve Ekonomist dergileri tarafından düzenlenen Perakendede İnovasyon Forumu ve Ödülleri Töreni’nde Anadolu’nun en büyük 3. perakende şirketi ödülüne layık görüldü.

Anadolu’nun En Büyük 3. Şirketi Adese!
Yayınlanma:

Capital ve Ekonomist dergileri tarafından düzenlenen Perakendede İnovasyon Forumu ve Ödülleri Töreni; Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, iş dünyasından çok sayıda davetli ve firma temsilcilerinin katılımıyla İstanbul Shangri-La Bosphorus Hotel’de gerçekleştirildi. İttifak Holding’in perakende sektöründeki markası Adese; törende Anadolu’nun en büyük 3. perakende şirketi ödülüne layık görüldü. Adese adına ödülü Genel Müdür Ahmet Özkürkçüler Ekonomist Dergisi Yayın Yönetmeni Talat Yeşiloğlu’nun elinden aldı.

“Emekle yazılan bir başarı hikâyemiz var”

Ödül töreni sonrası konuşan Adese Genel Müdürü Ahmet Özkürkçüler, “Öncelikle böyle güzel bir organizasyon için Capital ve Ekonomist dergilerine teşekkür ederim. Adese olarak Anadolu’un büyük şirketleri arasında yer almak bizi onurlandırıyor. Perakende sektöründe hamdolsun kurulduğumuz günden bugüne büyüyerek varlığımızı sürdürüyoruz. Kendi değerlerini üreten, kendi iş modelini oluşturan, kendi yeteneklerini geliştiren, inovasyona önem vererek müşterilerinin hayatını kolaylaştıran, yerinde bir tabirle; perakende sektörünün okul hüviyetindeki şirketlerinden biriyiz. Adese’nin bugünlere gelmesinin arka planında, emekle yazılan bir başarı hikâyesi olduğunu vurgulamak isterim. Önümüzdeki dönemde çeyrek asrı aşan yolculuğumuzda olduğu gibi bize rehberlik eden kadim değerlerimize sadık kalarak; çalışanlarımız ve müşterilerimizle birlikte ülkemize katma değer üretmeyi sürdüreceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.