Anadolu Selçukspor'da bayramlaşma töreni yapıldı

Konya Anadolu Selçukspor’da, bayramlaşma töreni Atiker Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Yılmaz, Yönetim kurulu üyeleri ile Kulüp Başkanı Mehmet Güney ve Yönetim Kurulu üyelerinin katılımı ile Tatlıcak Tesislerinde yapıldı.

Anadolu Selçukspor'da bayramlaşma töreni yapıldı
Yayınlanma:

Atiker Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Yılmaz, Kulüp Başkanı Mehmet Güney, Atiker Konyaspor’un ve Konya Anadolu Selçukspor’un  Yönetim Kurulu Üyeleri, Teknik Direktör Alper Avcı, antrenörler futbolcular ve kulüp personeliyle bayramlaştı.

Bayramlaşmada oyuncuları hitaben konuşan Atiker Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Yılmaz, “Hepinizin bayramını kutluyorum. Sezona galibiyet ile başladık. İnşallah böyle devam eder. Bu konuda teknik heyetimize ve sizlere güvenimiz tam. Bir hedef olarak değil ancak önümüzdeki dönemlerde mutlaka sizleri üst liglerde görmek istiyoruz. Bunun için çalışmalar yapılacaktır” dedi.

Atiker Konyaspor Başkan Yardımcısı Celalettin Çakıcı da yaptığı konuşmasında, “Konya Anadolu Selçukspor’umuza biz çok değer veriyoruz. Burada futbol oynayıp şu an A takım kadromuzda yer alan oyuncular bunun en önemli örneği. Teknik direktörümüz Mustafa Reşit Akçay da buraya çok büyük önem veriyor.  Biz Konyaspor olarak her zaman yanınızdayız” dedi.

Kulüp Başkanı Mehmet Güney ise yaptığı konuşmada, “Bayramlar insanların bir araya gelmesine vesile oluyor. Bayram nedeni ile bizlerde bu gün burada olmaktan son derece mutluyuz. Konyaspor başkanımıza ve yöneticilerimize teşekkür ediyoruz. Sezona güzel bir başlangıç yaptık. Bunun devamının geleceğini düşünüyoruz. Evet güçlü bir rakiple onayacağız ancak Gümüşhane’den de iyi bir sonuçla döneceğimize inancım tamdır. Genç bir takımız ve kısa sürede iyi noktalara geleceğimize inanıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.