Anadolu Selçukspor'da moraller yerinde

Zorlu Karşıyaka deplasmanından bir puan çıkartan Konya Anadolu Selçukspor’da moraller yerinde. Ligde son 4 maçta 10 puan toplayan yeşil-beyazlı ekip, geleceğe umutla bakıyor

Anadolu Selçukspor'da moraller yerinde
Yayınlanma:

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele veren Konya Anadolu Selçukspor’da keyifler yerinde. 15. hafta mücadelesinde deplasmanda Karşıyaka ile karşılaşan ve maçtan bir puanla ayrılan yeşil-beyazlı temsilcimiz haftayı 20 puanla 11.sırada tamamladı.

65’de Emrecan Atila ile penaltı kaçıran temsilcimiz, 3 puanı kaçıran taraf oldu. Ligde oynadığı son 4 maçta 10 puan toplayan Yavru Kartal, çıkışını kalan haftalara yansıtarak ilk yarıyı iyi bir yerde bitirmek amacında. Pilot takım, ilk yarıda kalan 2 haftada iki Ankara takımı Bugsaşspor ve Hacettepe ile karşılaşacak.

Öte yandan Konya Anadolu Selçukspor, ligin 16.haftasında 10 Aralık Pazar günü sahasında oynayacağı Bugsaspor maçının hazırlıklarına bugün başlayacak. Pazar günü oynanan Karşıyaka maçı sonrası dünü izinli olarak geçiren Yavru Kartal, bugün Tatlıcak Tesisleri’nde toplanarak Bugsaş maçı hazırlıklarına start verecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.