Anadolu Selçukspor'dan Mehmet Baykan'a ziyaret

Kulüp Başkan Mehmet Güney ile birlikte Yönetim Kurulu Üyeleri Kazım Küçükçöğen ve Mehmet Ay, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ve başdanışmanı Remzi Ay’ı ziyaret ederek destekleri nedeniyle teşekkür etti.

Anadolu Selçukspor'dan Mehmet Baykan'a ziyaret
Yayınlanma:

Ziyarette konuşan Kulüp Başkanı Mehmet Güney, kuruluşundan bu güne kadar Konya Anadolu Selçukspor’un her daim yanında olan ve altyapıya verilen önemin değer kazanması adına yapılan çalışmaları destekleyen Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan’a teşekkür etti. Başkan Güney, “Ülkemizde ve bilhassa Konya’da sporun kalkınabilmesi adına yaptığınız çalışmalar bizleri ziyadesi ile memnun ediyor. Özellikle tesisleşme ve alt yapı çalışmalarına verilen önemin sayenizde artarak devam etmesi Türk sporun hak ettiği noktalara gelebilmesi adına büyük önem taşımaktadır. Bu sebeple gerek kulübümüz, gerekse  Konya Sporu için verdiğiniz önemli katkılar için teşekkür ederiz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan da Anadolu Selçukspor’un önemli bir görevi olduğunu ve bunu son yıllarda başka Atiker Konyaspor olmak üzere birçok takıma oyuncu vererek yerine getirdiğine dikkat çekti. Yoğun mesai trafiğine rağmen maçları yakından takip ettiğini kaydeden  Baykan, takıma başarılar diledi.

Selçuklu Belediyespor Kulüp Başkanı Ali Ziya Yalçınkaya ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Yaman’ın da hazır bulunduğu ziyaretin sonunda Kulüp Başkanı Mehmet Güney, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan’a üzerinde isminin yazılı olduğu 42 numaralı Konya Anadolu Selçukspor’un formasını hediye etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.