Android 6 Marshmallow Güncellemesini Alacak Samsung Telefonlar

Android 6.0 Marshmallow güncellemesini alacak Samsung ceplerin gayri resmi listesi ortaya çıktı.

Android 6 Marshmallow Güncellemesini Alacak Samsung Telefonlar
Yayınlanma:

Apple'ın çoğu iPhone ve iPad'e yayınlandığı anda gelen iOS güncellemelerinin aksine Android kullanıcılarını her yayınlanan yeni sürümle birlikte bir bilinmezlik kaplıyor. Google'ın Nexus cihazları dışındaki Android'li cihazları kullananlar, Android güncellemesini ne zaman alacaklarını veya alıp almayacaklarını haklı olarak merak ediyorlar.

LİSTEYİ GİZLİ KAYNAK DUYURDU

Android'li telefon üreticilerinin başında gelen Samsung, güncelleyeceği telefonların listesini açıklamak gibi bir alışkanlığa sahip değil. Ancak Samsung fan sitesi Sammobile.com, firma içerisindeki kaynakları yoluyla kendi listesini ortaya çıkardı. Aşağıdaki tabloda Android'in en son sürümü Android 6.0 Marshmallow'a yükseltilecek Samsung cihazlarının listesini görebilirsiniz. Siteye göre Samsung, bu cihazlar üzerindeki testlerini sürdürüyor.

GÜNCELLEMEDEKİ RİSK

Şunu da not düşmek gerekiyor ki listede göremediğiniz bir Samsung cihazı varsa bu durum, onun Android 6.0'a yükseltilmeyeceği anlamına gelmiyor. Elbette bunun tam aksi de geçerli: Güncellemenin test edilmesinin, onun cihazınıza kesin olarak ulaşacağı anlamına gelmediğini de unutmamak gerekli.

İşte Sammobile.com'un Android 6.0 Marshmallow'a yükseltilecek telefonlar listesi;

İŞTE O MODELLER

Galaxy S5
Galaxy S5 neo
Galaxy S6
Galaxy S6 edge
Galaxy S6 edge +
 Galaxy Note 4
 Galaxy Note 5

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.