AÖF soruları ve cevapları nereden öğrenilir?

AÖF soruları ve cevapları sınava katılım sağlayan öğrencilerin erişimine açıldı. 25-26 Kasım tarihleri arasında okumakta oldukları bölümün sınavına katılım sağlayan vatandaşlar, AÖF soru ve cevapları ile birlikte sonuçlar öncesinde ufak bir değerlendirme yapma şansını elde edecek. Peki, AÖF soruları ve cevapları nereden öğrenilebilecek? İşte, sonuçlar ve diğer konular hakkında bazı bilgiler

AÖF soruları ve cevapları nereden öğrenilir?
Yayınlanma:

AÖF soru ve cevapları E- kampüs sayfası üzerinden yayımlandı. Güz dönemi ara sınavında çıkan AÖF soruları ve cevapları, Anadolu Üniversitesi'ne ait 'http://ekampus.anadolu.edu.tr' adresi üzerinden görüntülenebiliyor. Soru ve cevapların açıklanmasıyla birlikte ise sonuç tarihi araştırmaları başladı. Peki AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak, net bir tarih var mı?

2017- 2018 eğitim-öğretim döneminin ilk ara sınavını geride bırakan AÖF öğrencileri, sık sık Anadolu Üniversitesi resmi sayfasını ziyaret ederek soru ve cevapların erişime açılıp açılmadığını kontrol ediyordu. Beklenen duyuru Anadolu Üniversitesi'nin resmi sosyal medya hesabından geldi.  

Anadolu Üniversitesi’nin resmi sosyal medya hesabından yapılan duyuruda, "Tüm derslere ait soruların eKampüs sistemine yüklenmesi tamamlanmıştır. 
http://ekampus.anadolu.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz. Görüntüleyemediğiniz sorular için sayfayı yenileyerek ya da çıkış yapıp tekrar oturum açarak tekrar görüntülemeyi deneyiniz. Sorun devam ederse ders kodunu belirterek; http://yardim–ekampus.anadolu.edu.tr adresine yazıp kontrolünü sağlayabilirsiniz." İfadeleri kullanıldı.

SORULAR VE CEVAPLARA NEREDEN ULAŞILIR?

Çıkmış sınav sorularına ve cevaplarına ANADOLUM eKampüs Sisteminden erişebilirsiniz. https://ekampus.anadolu.edu.tr adresinden TCKN ve şifrenizle oturum açarak dersleriniz üzerinden çıkmış sınav sorularını ve cevaplarını görebilirsiniz. Sınav sonuçları, sınav tarihinden itibaren yaklaşık 15 gün içinde Öğrenci Girişi sayfadan açıklanmaktadır. Sınav sonuçları öğrencilerin adreslerine ayrıca postalanmamaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.