ARDA İÇİN OCAK OPERASYONU

Barcelona'da gözden çıkartılan ve bu sezon bir dakika bile süre alamayan yıldız futbolcu, eski yuvasına dönüyor. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in sezon başında takıma kazandırmak için çok uğraş verdiği Arda Turan, Ocak ayında sarı-kırmızılı formayı giyebilir.

ARDA İÇİN OCAK OPERASYONU
Yayınlanma:

Galatasaray eski yıldızına kavuşmak için gün sayıyor. 2011'de sarı-kırmızılı kulüpten Atletico Madrid'e transfer olan, ardından 2015 yılında 34 milyon Euro karşılığında Barcelona'ya imza atan Arda Turan, yuvasına dönmeye hazırlanıyor. İspanyol ekibinde artık tamamen gözden çıkartılmasının ardından ayrılmayı kafasına koyan 30 yaşındaki futbolcu kendisine takım bakıyor. Sarı-kırmızılı takım milli futbolcununile çok yakından ilgilenirken, Arda da eski yuvasına dönmek istiyor. Bu konudaki tek tereddüt ise taraftarın Arda'ya karşı olumsuz tavrı. Taraftarın kendisini istemediğini düşünen Arda, isminin Galatasaray ile anıldığı dönemde sarı-kırmızılı taraftarların sosyal medyadaki mesajlarını, anketlerini canlı olarak takip etti. Bu nedenle istenmediğini düşünen Arda, sezon başındaki teklife sıcak bakmamıştı.

YUVANA GERİ DÖN

Barcelona'da artık hiç süre alamamasının yanı sıra Galatasaray camiasından Arda'nın kıramayacağı bir ismin, yıldız oyuncuyla görüştüğü ve Ocak ayında sarı-kırmızılı takıma dönmesi konusunda ikna ettiği öğrenildi. Bu kişinin Arda'ya, "Oynayamadığın yerde ne işin var. Yuvana dön gel" dediği öğrenildi. Tecrübeli futbolcunun ise dönüşe sıcak bakmaya başladığı belirtildi. Sezon başından bu yana iyi bir uyum yakalayan Süper Lig'in lideri Galatasaray'da, taraftar ise bu uyumun bozulmasını istemiyor. Arda'nın gelmesiyle birlikte takım içindeki dengelerin değişeceğini düşünen G.Saraylı taraftarlar bu nedenle tecrübeli futbolcunun transferine sıcak bakmıyor. Sosyal medya üzerinde yapılan anketlerde Arda'nın takıma gelmemesi konusunda görüş belirten sarı-kırmızılı taraftarlar, yıldız futbolcunun özellikle son dönemde bir gazeteci ile kavga etmesi, milli takımı bırakması gibi olayları nedeniyle G.Saray'a gelmesini istemiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.