Arkadaşını öldürmüş ve...

Konya'nın merkez Meram ilçesinde, iki hafta önce cami avlusunda cesedi bulunan kişinin, arkadaşı tarafından başına taşla vurularak öldürüldüğü belirlendi.

Arkadaşını öldürmüş ve...
Yayınlanma:

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 14 Ekim'de Şükran Mahallesi'ndeki Kapu Camisi'nin avlusunda cesedi bulunan İsmail Akkuş'un (31), başına sert bir cisimle vurularak öldürüldüğünü tespit etti.

Ekipler, çalışmalarına çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek başladı. 50'ye yakın iş yerinin kayıtlarını inceleyen polis, uyuşturucu bulundurmak ve hırsızlık gibi suçlardan kayıtları bulunan Erhan O. ve Şevket E'nin, olayın yaşandığı gece Akkuş ile beraber olduğu belirlendi.

Soruşturmayı bu yönde sürdüren polis, Erhan O'nun olaydan iki gün sonra bir hırsızlık olayına karıştığını ve çalınan 50 bin lira ile Antalya'ya gittiğini öğrendi. 

Harekete geçen polis, Erhan O'yu Antalya'da, Şevket E'yi de Konya'da düzenlenen operasyonlarla yakaladı.

Zanlı Erhan O'nun ifadesinde, "Olay günü sabahı uyuşturucu alması için İsmail'e 70 lira verdim. Akşam geldiğinde uyuşturucuyu içtiğini söyledi. Sonra tartışmaya başladık ve İsmail bana küfür etti. Bu sırada Şevket geldi. Ondan başımın altına koymak için taş istedim. Taşı elime aldım ve İsmail'in kafasına sertçe vurdum. Daha sonra yanına yattım. İsmail 3-4 saat kadar can çekişti. Sabah kalkıp baktığımda hareketsiz yatıyordu. Ankesörlü telefondan polisi arayıp cami balkonunda ceset bulunduğu ihbarını yaptım" dediği öğrenildi.

Erhan O'nun, olay sabahı cinayetin işlendiği camiye girip yardım kasasından para aldığı ve hırsızlığın güvenlik kameralarınca görüntülendiği belirlendi.

Zanlılar, Cinayet Büro Amirliğinde ifadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.