Atiker Konyaspor 95.yıl dönümünde taraftarı ile buluştu

Atiker Konyaspor kuruluşunun 95.yıl dönümünü taraftarı ile birlikte kutladı.

Atiker Konyaspor 95.yıl dönümünde taraftarı ile buluştu
Yayınlanma:

Atiker Konyaspor'un kuruluşunun 95. yıl dönümü büyük bir coşkuya sahne oldu. Kılıçarslan meydanında gerçekleşece etkinlik öncesi  Konyalı vatandaşlar meydanı tıklım tıklım doldurdu. 

Yoğun katalımın olduğu etkinlik Ünlü şarkıcı Burcu Güneşin Konseri ile başladı. Konyaspor için söylediği Konyaspor geliyor bak marşını Konyalı taraftarlar ile Kılıçarslan meydanında seslendiren Burcu Güneş konserine sevilen şarkıları ile sürdürdü. Ardından şehirde üstü açık otobüsle şampiyonluk turu atan Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Atiker Konyasporun futbolcuları etkinliğin gerçekleştiği meydana gelerek taraftarlar tarafından büyük bir coşku ile karşılandı. Sahneye çıkan futbolcular şarkıcı Burcu Güneş ile birlikte Konyaspor Geliyor Bak marşını söyledi. Son olarak sahneye çıkan Konyasporlu yöneticilen ve Teknik direktör mUstafa Reşit Akçay yönetiminde ki teknik heyet Konyalı vatandaşları selamladı. Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan konuşmacı olarak mikrofonu alarak açıklamalarda bulundu. 

"Konyaspor Nereden Nereye"

Seçildiği dönemden itibaren yönetim kadrosuyla birlikte Atiker Konyasporda yaşanan gelişmelerden bahseden Bakan Ahmet Şan, "Hariraya bakalım. Harita yalan söyler mi? En büyük il Konya. Şampiyon Konya. İnancın zaferi. 2011 yılında o zaman denildiki yıldız yok, işte bizim yıldızlarımız. Aramızdan ayrılan 6 arkadaşımız var. Onların yerine gelen arkadaşlarımız var. Yarın akşamda bir başka arkadaşımız aramızda olacak. Türkiye'nin yetiştirdiği en değerli hocalardan Mustafa hoca aramızda. O ve sizinle beraber daha büyük başarılara yürüyeceğiz. Sizinle birlikte biz Konyaspor tarihini yeniden yazdık. Bugün 95'nci yıl dönümümüz. İnşallah bu sezon hayırlısıyla başarılı bir şekilde devam eder." dedi. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.