Atiker Konyaspor'da Ahmet Şan güven tazeledi

Atiker Konyaspor’da tek listeyle girilen seçimde Ahmet Şan yeniden başkanlığa seçildi.

Atiker Konyaspor'da Ahmet Şan güven tazeledi
Yayınlanma:

Atiker Konyaspor’da mevcut başkan Ahmet Şan güven tazeledi. Ramada Plaza Otel’de yapılan olağan genel kurula delegelerin katılımı yoğun oldu. Kulübün tarihinde ikinci kez ilk oturumda çoğunluk sağlandı. Tek listeyle girilen seçimde Ahmet Şan 3 yıllığına yeniden Atiker Konyaspor başkanlığına seçildi.

Yeni yönetimde Mustafa Oral, Ömer Korkmaz, Erhan Gökmen, Osman Dağ, Hüseyin Polat, Hasan Ali Ünlü, Ömer Demirhan ve Tayfun Yenikaynak gibi isimler yer almadı.

ŞAMPİYONLUĞUN ALTYAPISINI OLUŞTURUYORUZ

Genel kurulda teşekkür konuşması yapan Başkan Ahmet Şan, “Herkesin ayağına sağlık. Modern genel kurul yaşadık. Bu göreve layık olmaya çalışacağız. Daha önce görev alan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışıdır. Daha heyecanlı arkadaşlarla devam ediyoruz. Önceki dönemde görev yapan arkadaşlar görevlerini fazlasıyla yaptı. Asla başka şeyler aranmasın. Konyaspor artık Süper Lig’de iddialı bir konumda. Bundan sonra da üstüne koyarak gitmesi lazım. Biz ve bundan sonraki başkanların UEFA hedefi olması her zaman olması lazım. Şampiyonluğun altyapısını oluşturuyoruz. İlerleyen yıllarda Konyaspor şampiyonluğu hedeflemesi lazım. Bu altyapı Konyaspor’da var. Şampiyonluk kime nasip olup göreceğiz. Yeni projelerimiz var. Hep birlikte Konyaspor’u en iyi yerlere getirme adına çalışacağız” dedi. / Fatih Şeker
20170316aw012645_01.jpg20170316aw012645_02.jpg20170316aw012645_03.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.