Atiker Konyaspor'dan 'kombine' kararı

Atiker Konyaspor yönetimi 5 maçlık seyircisiz oynama cezasının Tahkim Kurulu tarafından onanmasının ardından aldığı 'kombine' kararını açıkladı. Yeşil beyazlı yönetim bu sezon iç sahada oynanacak bütün karşılaşmaları kombinelere dahil etti.

Atiker Konyaspor'dan 'kombine' kararı
Yayınlanma:

Atiker Konyaspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, kulübe verilen 5 maçlık seyircisiz oynama cezasının onanmasının ardından kombine kart sahiplerine yönelik düzenleme hakkında yönetim kurulunun aldığı kararı kamuoyuna duyurdu.

Ahmet Baydar’ın konu hakkında yaptığı açıklama şöyle:

“Bilindiği üzere 2017-18 futbol sezonu için kombine kart satışları devam etmektedir. Yönetim Kurulumuzun daha önce aldığı karar neticesinde kombine kartlara UEFA Avrupa Ligi ve Türkiye Kupası dahil edilmemişti.

PFDK’nın verdiği 5 maçlık cezanın Tahkim Kurulu tarafından onanmasının ardından taraftarımızın bu konuda hak kaybı yaşamaması için bu sezon iç sahada oynayacağımız bütün karşılaşmalar kombinelere dahil edilmiştir.

Böylelikle kombine sahibi taraftarlarımız UEFA Avrupa Ligi ve Türkiye Kupası karşılaşmalarını da artı bir ücret ödemeden izleyebileceklerdir.”
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.