Atiker Konyaspor kupada turladı

Atiker Konyaspor, antrenman havasında geçen maçta Batman Petrolspor’u 2-0 yenerek Ziraat Türkiye Kupası’nda son 16 turuna yükseldi

Atiker Konyaspor kupada turladı
Yayınlanma:

Atiker Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 5.tur rövanş maçında 3.Lig ekibi Batman Petrolspor ile karşılaştı. Yeşil-beyazlı ekip, 3-0’ın rövanşında seyircisiz oynanan maçta sahasında rakibini 2-0 yenerek kupada son 16 turuna yükseldi.

Konyaspor maça, Patrik  Carlgren, Savaş Polat, Ali Turan, Filipovic, Kadir Kaan, Jonsson, İsmail Güven, Manyama, Vedat Bora ve Evouna ve Eze 11’i ile çıktı. Mücadele antrenman havasında geçti. Konyaspor ilk yarıda Vedat, Eze ve Evouna ile net fırsatları değerlendiremedi. Mücadelenin ilk yarısı 0-0 berabere bitti.

GOLLER İKİNCİ YARIDA GELDİ

Konyaspor, ikinci yarıda daha disiplinli oynarken golleri de bulan taraf oldu. Temsilcimiz 61.dakikada Evouna ile öne geçti. Eze’nin şutunda kaleciden dönen topta Malick Evouna takımını 1-0 öne geçirdi. Maçın tek hakimi olan ve rahat bir oyun sergileyen Konyaspor, 76’da farkı ikiye çıkardı.

Savaş Polat’ın sağdan ortasında İsmail Güven ceza sahası içinde gelişine güzel bir vuruşla skoru 2-0’a getirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Atiker Konyaspor maçtan 2-0 galip ayrılarak tur atlayan takım oldu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.