Atiker Konyaspor, Tahkim'e başvuruyu bugün yapıyor

Atiker Konyaspor Kulübü, PFDK tarafından Süper Kupa maçıyla ilgili verilen 5 maçlık seyircisiz oynama cezasına itirazını bugün yapacak.

Atiker Konyaspor, Tahkim'e başvuruyu bugün yapıyor
Yayınlanma:

Atiker Konyaspor Kulübü,  PFDK tarafından Süper Kupa maçıyla ilgili verilen 5 maçlık seyircisiz oynama cezasına itirazını bugün yapacak. Daha önce verilen emsal cezalarla kıyaslandığında oldukça ağır olan ceza, Konyaspor’un önünü kesme amaçlı olarak nitelendirilmiş ve Konya kamuoyundan büyük tepki gelmişti.

İNDİRİM BEKLENİYOR

Konyaspor Kulübü ve Konya, Tahkim Kurulu’ndan rekor ceza ile ilgili indirim bekliyor. Gelen kamuoyu baskısı sonrası Tahkim Kurulu’nun 5 maçlık haksız cezayı 2-3 maça düşürebileceği konuşuluyor. Tahkim’in Konyaspor’un başvurusuyla ilgili kararını yarına kadar açıklaması bekleniyor.

itiraz.jpg

TAHKİM KURULU’NDA KİMLER VAR?

TFF’deki cezalarla ilgili son karar mercii olan 7 kişilik Tahkim Kurulu’nda şu isimler yer alıyor: Halit Fahri Gültekin (Başkan), Doç. Dr. Murat Balcı (Başkanvekili) Prof. Dr. Emine Yazıcıoğlu (Rapörtör üye) Üyeler: Av. Osman Baturhan Dursun, Av. Yusuf Öksüzömer, Av. Mehmet Emin Ekmen, Av. Selehaddin Kalkan. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.