Aykut Kocaman’ın duygusal maçı!

Atiker Konyaspor’a büyük başarılar yaşatan Aykut Kocaman, cumartesi günü eski takımına karşı sahaya çıkacak. Kocaman, yeşil-beyazlı ekibe tarihinin en büyük başarılarını yaşatmıştı

Aykut Kocaman’ın duygusal maçı!
Yayınlanma:

Süper Lig’de ilk yarının son maçında Atiker Konyaspor ile Fenerbahçe, 23 Aralık Cumartesi günü karşı karşıya gelecek. Ligde başarısız bir sezon geçiren yeşil-beyazlı ekip, son haftaların formda ekini karşısında taraftarının önünde kazanmak istiyor. Bu maç aynı zamanda Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman için de ayrı bir önem taşıyor. Konyaspor’a tarihi başarılar yaşattıktan sonra muhteşem bir veda töreniyle haziran ayı başında Fenerbahçe’nin başına geçen başarılı teknik adam, eski takımına karşı sahaya çıkacak. Aykut Kocaman, Konya’dan ayrıldıktan sonra ilk kez yeşil-beyazlı takıma rakip olacak.

KOCAMAN REKORLAR

Aykut Kocaman, Atiker Konyaspor tarihinin en başarılı teknik direktörü olarak göze çarpıyor. Kocaman, 2014 yılında başladığı ikinci Konyaspor döneminde birçok başarıya ve rekora imza attı. Kocaman yönetiminde Anadolu Kartalı, 66 puanla 2015-2016 sezonunda 66 puanla üçüncü olurken, tarihinde ilk kez Avrupa sahnesine çıktı. Konyaspor, Kocaman’ın son günlerinde ise büyük bir başarıya imza atarak Ziraat Türkiye Kupası’nı da müzesine götürdü. Aykut Kocaman böylece takımdan ayrılmasına karşın yeşil-beyazlı ekibe Süper Kupa finali oynama ve ikinci kez UEFA Avrupa Ligi’nde boy gösterme şansını da yakalattı.

Tüm kulüp rekorları da Aykut Kocaman döneminde kırıldı. Atiker Konyaspor, Aykut Kocaman’ın yönetiminde 2014-2017 yılları arasında lig, kupa ve Avrupa’da 133 maça çıktı. Bu maçlarda temsilcimiz 60 galibiyet, 32 beraberlik ve 41 yenilgi aldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.