Aykut Kocaman kupa zaferini değerlendirdi

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Türkiye Kupası zaferinin ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Aykut Kocaman kupa zaferini değerlendirdi
Yayınlanma:

"Bir tarafta sevinç bir taraftan da üzüntü. Önce şehitlerimiz var. Baş sağlığı diliyorum. İki takım da A'dan Z'ye her şeyini ortaya koydular. Penaltılarla da bize geldi. Başakşehir'i de kutluyorum. Oyunu fiziksel olarak doğru götürdük ve ayakta kalmayı başardık."

Fenerbahçe'ye gidecek mi?

"Yarını görmeden konuşmayalım. Yarın derken mecazi anlamda... Duygular şu anda çok yoğun. Birkaç gün içerisinde durum değerlendirmesi yapıp, bunu konuşacağız. Türkiye'nin kupası ülkenin en ücra köşelerinden 160'a yakın takım katılıyor. Bunu zirvede kapatmak büyük başarı. Şampiyon olmak takım branşlarında çok zor. Futbol gibi takım oyunlarında çok çok daha zor. Oyunu daha fazla fiziksel oyuna götürmek zorundaydık. Herkes istiyordu ve başardık. Şampiyonluğa gidebilmek için doğru yatırımlara devam etmek gerekir. Futbolcu almak önemli ama verimi arttırmak gerekir. Konyaspor'un gelecek sezon şampiyon olacağını söylesek inanın bana batar. Doğru yatırım gerek. Konyaspor'da son 1 yıldır maaşımız, çocukların maaşı sekmeden ödeniyor. Fiziki, idari mali organizasyonu yapmak sonra şampiyonluğa gidersin. 10 tane oyuncu alıp kulübü batırıp şampiyonluk... Maçın gerçek anlamdaki yıldızı da çok eleştirdim, duygularını karıştırdığını da söyledim 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.