Babaoğlu, fırıncıya verdiği sözü tuttu

AK Parti Konya Milletvekili ve MKYK üyesi Prof. Dr. Mehmet Babaoğlu, seçim çalışmaları sırasında gerçekleştirdiği ziyarette MHP’li olduğunu öğrendiği fırın ustasına verdiği sözü tuttu.

Babaoğlu, fırıncıya verdiği sözü tuttu
Yayınlanma:

Usta, AK Parti’ye oy verme sözünü yerine getirince, Babaoğlu da tulum peynirini alıp gece mesaisindeki ustanın yanına gitti ve birlikte yağ somunu yaptılar.

AK Parti Konya Milletvekili ve MKYK üyesi Prof. Dr. Mehmet Babaoğlu, Selçuklu ilçesindeki seçim çalışmaları sırasında bir ekmek fırınına girmiş, MHP’li olduğunu öğrendiği fırının ustası Emir Yavuzel ile sohbet etmişti. Sohbet esnasında Babaoğlu, ülkenin geleceği için AK Parti’ye oy vermesini istemiş, Yavuzel de seçim günü oyunu AK Parti’ye kullanıp kendisini arayacağını belirtmişti. Bunun üzerine milletvekili Babaoğlu, tulum peynirini alıp birlikte yağ somunu yapma sözü vermişti.

Fırın ustası Emir Yavuzel, verdiği sözü tuttu ve oyunu kullandıktan sonra Babaoğlu’nu aradı. Babaoğlu da, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer ile gece mesaisindeki ustanın yanına gitti. Yavuzel, sözünü yerine getirdiği için milletvekili Babaoğlu ve beraberindekilere teşekkür etti ve ülkenin istikrarı için oyunu AK Parti’ye verdiğini söyledi. Milletvekili Babaoğlu ise rekorların rekorunu kıran Konyalı hemşehrilerinin parti ayrımı gözetmeksizin Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun yanında yer aldığını vurgulayarak, fırın ustası Emir Yavuzel’i duyarlılığından dolayı kutladı. Daha sonra Yavuzel ile fırının başına geçen Mehmet Babaoğlu, birlikte yağ somunu yaptı. Ziyaret partililer, gazeteciler ve fırın çalışanlarının özçekimi ile sona erdi. (Adnan Yıldırım)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.