Bakan soylu emeklilere müjdeyi verdi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, emeklilere promosyon ödemesiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu

Bakan soylu emeklilere müjdeyi verdi!
Yayınlanma:

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu bir televizyon programında sorulara yanıt verdi. Bakan Soylu emeklilere müjdeyi verdi...

 

* Sayın Başbakanımızın ve partimizin ortaya koyduğu bir süreçti. 1 Kasım seçimleri bittiğinde ve ardından yaptığımız durum ise taahhütlerle ilgili bir listeleme yapmaktı.

 

* Bu listeler içinde bu promosyonda yer alıyor. Bu konuda kamu bankaları ve özel bankalarla çalışmalarımız devam ediyor. Bundan 5-6 ay önce özel bir bankayla 4 yıllık bir sözleşme ortaya koyuldu.

 

* Yeni emeklilere yönelik. Biz onun miktarının biraz daha artması, tüm emeklilerin istifade etmesi için bir çalışma ortaya koyuyoruz.

 

* Son aşamaya geldi. Önümüzdeki hafta sanıyorum Sosyal Güvenlik Kurumu tekrar bankalarla bir görüşme ortaya koyacak ve inşallah emeklilerimizi sevindirecek adım atacağız.

 

* Bu bankalarla görüşme sonucu ortaya çıkacak. Bir maliyetleme yöntemidir bu. Emekliler için bankalara yatırdığımız para ne kadar kalıyor, ne kadar istifade ediyorlar, ne kadar istifade ettirebiliriz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.