Bakandan Konyalı öğrenciye övgü, Emine Erdoğan'dan hediye! #konyahaber

Lisansüstü Yerleştirme Sınavları'nda (LYS) 5 puan türünde Türkiye birincisi olarak Boğaziçi Üniversitesi iktisat bölümüne yerleşen Konyalı görme engelli Fulya Akkaya, adından söz ettirmeye devam ediyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, Fulya'yı örnek gösterdi, Cumhurbaşkanın eşi Emine Erdoğan da Fulya'ya hediye taktim etti.

Bakandan Konyalı öğrenciye övgü, Emine Erdoğan'dan hediye! #konyahaber
Yayınlanma:

Cumhurbaşkanının eşi Emine Erdoğan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, engelli vatandaşların kamu kurum ve kurumlarına Engelli Kamu Personel Seçme Sınavı (EKPSS) ve kura yöntemiyle yerleştirilmesi için ATO Congresium'da düzenlenen törene katıldı.

Boğaziçi Üniversitesini kazanan Konyalı Fulya'yı örnek verdi

LYS'de Türkiye birincisi olup Boğaziçi Üniversitesi'ni kazanan görme engelli Fulya Akkaya'nın da törende yer aldığını anlatan Sarıeroğlu, "Fulya, engelleri ortadan kaldıran şeyin inanç, gayret ve çaba olduğunu bizlere gösteriyor. Biz de başarının anahtarının bunlarda saklı olduğunu biliyoruz ve görüyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Fulya Akkaya’ya hediye takdim edildi

Konuşmalarının ardından Cumhurbaşkanının eşi Emine Erdoğan, Çalışma Bakanı Jülide Sarıeroğlu ve Aile Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya ile birlikte Lisansüstü Yerleştirme Sınavları'nda (LYS) 5 puan türünde Türkiye birincisi olarak Boğaziçi Üniversitesi iktisat bölümüne yerleşen Konyalı görme engelli Fulya Akkaya’ya hediyelerini takdim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.