Başkan Akkaya engelli vatandaşları evlerinde ziyaret etti

Konya’nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Akkaya, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle ilçedeki bazı engelli vatandaşları evlerinde ziyaret etti.

Başkan Akkaya engelli vatandaşları evlerinde ziyaret etti
Yayınlanma:

Başkan Akkaya’nın ziyaretlerine eşi Ayşegül Akkaya, AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Aysun Kantarcı, kısa adı AKŞENDER olan Akşehir Zihinsel ve Bedensel Engellileri Koruma ve Spor Kulübü Dernek Başkanı Abdilkadir Susam’da eşlik etti. Başkan Akkaya’nın ilçedeki Ezgi Erdem, Adem Üstün, Fatma Yanık, Ayşenur Uyar ve Mevlüt Acar isimli engelli vatandaşların evlerine yaptığı ziyaretlerde zaman zaman duygusal ve mutlu anlarda yaşandı.

Ziyaret ettiği evlerde engelli vatandaşların günlerini kutlayan Başkan Akkaya, onların ve ailelerinin istek ve taleplerini dinledi. Engellilerin sadece bir gün değil her gün hatırlanarak topluma kazandırılması gerektiğinin altını çizen Başkan Akkaya, yakında faaliyete girecek olan Akşehir Belediyesi Engelsiz Park ile tüm engelli vatandaşların spor ve kültürel faaliyetlere imkan bulabilecekleri bir tesise kavuşacaklarının altını çizdi.

Başkan Akkaya, belediye olarak, engelli engelsiz tüm hemşehrilerinin yaşam kalitesini artırmak ve onların en iyi hizmetleri alabilmesi için çalışmalarını sürdürmekte olduklarını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.