Başkan Altay’dan genç sporculara yıl boyu spor önerisi

Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Başarakavak ve Tepekent mahallelerinde faaliyet gösteren Yaz Spor Okulları’nı ziyaret etti.

Başkan Altay’dan genç sporculara yıl boyu spor önerisi
Yayınlanma:

Sporcuların antrenmanlarını izleyen Başkan Altay, sporculara yıl boyunca spor eğitimine devam etmeleri tavsiyesinde bulundu.

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Başarakavak ve Tepekent mahallerinde tekvando ve futbol branşlarında eğitim alan sporcularla bir araya geldi. Sporcuların antrenmanlarını izleyen Başkan Altay, kulüp yöneticileri ve antrenörlerden çalışmalarla ilgili bilgiler aldı ve sporcularla sohbet etti. Selçuklu Belediye Spor Kulübü ve Selçuklu Yaz Spor Okulları’nın Selçuklu’nun en önemli markalarından birisi olduğunu ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Bu yıl 12 branşta 6 bin 500’den fazla öğrencimiz Yaz Spor Okulları’nda sporla haşır neşir oluyor ve sağlıklı bir yaşamın başlangıcını yapıyorlar. Bu yıl ilk kez Yeni Büyükşehir Yasası ile ilçemize bağlanan Başarakavak, Tepekent ve Sızma’da yapmış olduğumuz tesislerde de yaz spor okullarını açtık. İki hafta sonra tamamlanacak olan Spor Okullarında 650’ye yakın öğrencimiz tekvando ve futbolda eğitim görüyor. Böylece beldelerimiz nitelikli spor alanlarına kavuşurken çocuklarımız da merkezdeki çocuklarla birlikte aynı standartlarda spor eğitimi alabiliyor. Amacımız bu çocuklarımızın tamamının yıl boyu spor yapabilmeleri” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.