BAŞKAN ÖZGÜVEN GAZETECİLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI

Ereğli AK Parti İlçe Başkanı Abdulkadir Düzen ve Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle Ereğli’deki Basın Kuruluşlarının temsilcileri ile kahvaltıda bir araya gelerek günlerini kutladılar.

BAŞKAN ÖZGÜVEN GAZETECİLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI
Yayınlanma:

Böyle günler bazı şeylerin hatırlanmasına ve vurgulanmasına vesile olur diyen Başkan Özgüven: “Bugün sizin gününüz. Sizler kamuoyunun bilgilendirilmesi noktasında önemli bir görev ifa ediyorsunuz. Özellikle Belediye olarak, biz siyasiler olarak vatandaşlarımıza mesajlarımızın ulaştırılmasında, çalışmalarımızın anlatılmasında, paylaşılmasında Ereğli basınından büyük katkı aldık. Bu anlamda sizler de bizlerin birer mesai arkadaşları oldunuz. Bu anlamda bir Ereğlili olarak, şahsım ve Belediye Başkanı olarak sizlere teşekkür ediyorum. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü bir kez daha kutlayarak, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Ereğli AK Parti İlçe Başkanı Abdulkadir Düzen ise: “Basın, ülkemizde vatandaşlarımızın bilgilendirilmesi konusunda çok büyük görevler üstleniyor. Kimi zaman kolay, kimi zaman zor bazen de çetin şartlarda çalışıyorsunuz. Allah(cc) hepinize kolaylıklar versin. Hükümetimiz politikaları ve Ereğli’de yaptığımızın faaliyetler konusunda vatandaşlarımızı bilgilendirirken göstermiş olduğunuz gayretlerden dolayı teşekkür ediyor, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyorum” dedi.

Kahvaltının ardından Ereğli AK Parti İlçe Başkanı Abdulkadir Düzen ve Belediye Başkanı Özkan Özgüven basın mensuplarına hediye takdiminde bulundular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.