BAŞKAN TUTAL VE KAYMAKAM ERDOĞAN ÖĞRENCİLERİN KARNE HEYECANINA ORTAK OLDU

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan , Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve ilçe protokol üyeleri 2017-2018 eğitim öğretim yılı yarı yıl karne tatili programında öğrencilere karne dağıtarak öğrencilerin heyecanına ortak oldu.

BAŞKAN TUTAL  VE KAYMAKAM ERDOĞAN ÖĞRENCİLERİN KARNE HEYECANINA ORTAK OLDU
Yayınlanma:

İlçede eğitim öğretimine devam eden lise , orta ve ilk okullarında  gerçekleştirilen 2017-2018  Eğitim Öğretim yılı yarı yıl karne programına Seydişehir  Kaymakamı Aydın Erdoğan , Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Jandarma Komutanı Burak Çelik ,İlçe Emniyet Müdür Vekili Kasım Özdemir,İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer,İlçe Müftüsü Kemal Demirel   katıldı.

Öğrencilerde karne sevinci

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve protokol üyeleri öğrencilerine karnelerini ve başarı belgelerini kendi elleriyle dağıtarak öğrencilerin heyecanını paylaştılar.

Yarıyıl tatili başladı bol bol dinlenin diyen İlçe Kaymakamı Aydın Erdoğan; "yoğun bir ders programı geçirdiniz. Bol bol dinlenin eğlenin , haberleri dinleyin, belgesel izleyin , bilgisayar ve telefonlardan uzak bir tatil programı yapın. Sizlere iyi tatiller diliyorum" dedi.

Her alanda bizlerin çok çalışması gerekiyor diyerek sözlerine başlayan Belediye Başkanı Mehmet Tutal;"ülkemize ve memleketimize , hizmet edebilecek alanları seçmeniz lazım, gençler sizlere ihtiyacımız var."dedi.

Geleceğin genç mühendisleri olarak hedef belirlenmesi gerektiğini kaydeden Başkan Tutal;" Başka bilim adamlarına ihtiyacımız olmadan bu memleketin ihtiyaçlarını , sıkıntılarını karşılayabilecek genç bilim adamları olmalısınız.Yoksa bizim bu gezegende dostumuz yok.Omuzlarımızdaki yük ağır.Okuyacağız,gayret edeceğiz, çalışacağız. Gelecekte bu memlekete hep beraber  hizmet edeceğiz. Gençler ilk emri oku diyen bir kitabımız var. Sadece okumak değil ayrıca anlamak ve bunları eyleme geçirmemiz de gerekiyor. Ben sizin gözlerinizde bu ışığı ve inancı görüyorum. Hepinize iyi tatiller diliyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.