Basketbolcular kupalarıyla Rektör Şahin’i ziyaret etti

Selçuk Üniversitesi Basketbol Spor Kulübü sporcuları, antrenörleri ve yöneticileriyle birlikte Rektör Şahin’i makamında ziyaret etti.

Basketbolcular kupalarıyla Rektör Şahin’i ziyaret etti
Yayınlanma:

Ziyarete Kurumsal İletişim Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Ahmet Şimşek, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Hayrettin Hayrullah Sofuoğlu, Basketbol Spor Kulübü Sorumlu Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ali İhsan Martı, Koordinatörler İbrahim Öz, Mehmet Okur, Antrenörler Berker Şahin, Mustafa Kızılçınar, Sertaç Kursav, Hüseyin İncekara, Alperen Çiftçi, Şevval Karakurt ve sporcular katıldı. 2012 yılında kurulan Selçuk Üniversitesi Basketbol Spor Kulübü, 300’ün üzerinde erkek ve bayan lisanslı sporcusu ile U11, U12, U14, U16 ve U18 takım kategorilerinde Konya yerel liglerinde mücadele etmekte ve kurulduğundan bu yana sayısız şampiyonluğa ve dereceye imza atıyor. 2016-2017 sezonunda U18 Erkek ve Kız Basketbol Kategorisi’nde Konya Şampiyonluğu Kupalarını ve U11 Erkek Basketbol kategorisinde de Konya İli Şampiyonu Teşvik Kupasını almayı başardılar.

Ziyaretin ardından Selçuk Üniversitesi Basketbol Spor Kulübü oyuncuları Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin’e ‘42 numaralı Selçuk Üniversitesi Basketbol Spor Kulübü Forması’ hediye etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.