Baydar: "Hepimiz elimizi taşın altına koymak zorundayız"

Atiker Konyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, birçok konuda önemli açıklamalar yaptı

Baydar: "Hepimiz elimizi taşın altına koymak zorundayız"
Yayınlanma:

Kritik haftayı üç puanla kapattığımız için mutluyuz. Müsabakanın tamamında oyunun hâkimi bizdik. Her zaman olduğu gibi önemli pozisyonlar ürettik. Ancak bu defa iyi oyunun karşılığını iki gol ve üç puanla aldık. İyi oynamakla birlikte skor üretmede yaşadığımız sıkıntıları göz önüne aldığımızda 2-0’lık bir galibiyet bir çok açıdan bizleri sevindirdi. Futbolcularımızın üzerindeki son dakikaları diken üstünde oynama psikolojisini de artık geride bıraktığımızı düşünüyorum.

HOCAMIZ KADRO KURMAKTA ZORLANIYOR

Atiker Konyaspor’umuz sayın teknik direktörümüz Mehmet Özdilek’in de defaatle söylediği gibi ‘bulunduğumuz konum gerçekçi değil.’  Oynanan futbolun tam olarak karşılığını alamadığımız aşikâr. Ancak bu oyun bize ümit veriyor. Ligin ikinci yarısında bambaşka bir Atiker Konyaspor izleteceğimize ve bu takıma gönül verenlerin yüzlerini güldüreceğimize inanıyorum. Önümüzde şimdi önce Türkiye Kupası’nda Batman Petrolspor karşılaşması ve sonrasında pazartesi akşamı Göztepe ile oynayacağımız Süper Lig müsabakası bulunuyor. Sakat futbolcularımızın durumu hocamızı kadro konusunda zorluyor. Ancak mevcut şartlarda en verimli kadroyla mücadelemizi sürdürüyoruz. Çocuklar ellerinden geleni büyük bir özveriyle yapıyor. Onlara Göztepe karşısında da güveniyor ve bu önemli deplasmandan istediğimizi elde ederek ayrılacağımıza inanıyoruz.

AKLISELİM HAREKET ETMEK DURUMUNDAYIZ

Öte yandan Konyaspor büyük camia. Dünden bugüne hep birlikte el ele büyük emeklerle bu noktaya getirdiğimiz kazanımlarımız var. Konyaspor’umuzun elde ettiği büyük başarılarda yönetimlerin, teknik heyetlerin, futbolcuların, taraftarımızın büyük katkısı camiamız tarafından en küçük ayrıntısına kadar bilinmektedir. Yeni stadyumla birlikte kötü ve çirkin tezahürata son veren taraftarımız kendine yakışanı yapmış Milli Takıma verdiği müthiş destek ile bütün Türkiye’nin övgüsünü kazanmış, Atiker Konyaspor tribünleri ülkeye örnek gösterilmiştir. Zor zamanlar yaşadığımız şu dönemde yine hep birlikte aklıselim hareket etmek durumundayız. Tribünlerde ferdi ya da toplu küfürlerin takımımıza maddi ve manevi anlamda büyük külfetlerinin olacağını bir kez daha hatırlatıyor, taraftarımızın bu konuya hassasiyetle yaklaşacağına inanıyoruz.

OYUNCULARIMIZIN DESTEĞE İHTİYACI VAR

Diğer taraftan armamızı göğsünde taşıyan her futbolcu bizim için kıymetlidir. İşte tam da bu dönemde şartlar ve gerekçeler ne olursa olsun oyuncularımızın desteğe ihtiyacı var. Karşılaşma devam ederken verilen olumsuz tepkilerin tamamı hem motivasyonumuzu hem de oyunu tutabilme isteğimizi azaltıyor. Kısacası bu zorlu süreçten çıkmak ve bulunduğumuz sıradan daha üst basamaklara çıkmak için hepimiz elimizi taşın altına koymak zorundayız. Konyaspor’umuzu seviyor ve kulübümüzün daha iyi yerlere gelmesini istiyorsak bu sorumluluğu hep birlikte almak durumundayız.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.