Bayır Daimond Turizmde iddialı #KonyaHaber

Konya’da otelcilik anlamında iddialı bir başlangıç yapan ve şehre turizm noktasında yeni bir soluk getirme amacıyla yola çıkan Bayır Turizm Otelcilik AŞ tarafından yatırımı sağlanan 5 yıldızlı Bayır Diamond Konya Hotel 214 kişilik oda kapasitesi, 250 araçlık kapalı otoparkı, spor tesisleri ve konfor alanlarındaki bir çok hizmeti ile müşterilerine hizmet ediyor

Bayır Daimond Turizmde iddialı #KonyaHaber
Yayınlanma:

Yapımı 3 yılda tamamlanan ve hizmete başlayan Bayır Diamond Konya Hotel & Convention Center’ın Genel Müdürü Kazım Öztoklu, otele gelen müşteriler için tasarladıkları geniş hizmet sağlayacak alanlardan ve otelin kapasitesi hakkında Anadolu’da Bugün gazetesine bilgi verdi. Öztoklu, otelcilik sektöründe Konya’da turizmi ileri taşıyacak faaliyetler içerisinde olduklarını belirtirken Bayır Daimond Hotel olarak önceliklerinin müşterilerine kaliteli ve geniş yelpazeye sahip bir hizmet sunmak olduğunu dile getirdi.

“MÜŞTERİLERİMİZ GENİŞ BİR HİZMETE SAHİP OLACAK”

Konya Bayır Daimond Otelinin Genel Müdürü Kazım Öztoklu,“Otelimizin kapasitesi ve özelliklerinden bahsetmeden önce önceliğimiz müşterilerimize hizmet yelpazesinde geniş bir fikir sunabilmek. Böylelikle Konya’mızın da turizm anlamında daha fazla gelişmesine katkı sağlayacak bir hizmet ortaya koymak istiyoruz. Otelimizden bahsedecek olursak binamız yaklaşık 3 yıllık bir yatırımın sonucunda hizmete başladı. Otelimiz toplam 214 oda olmak üzere 7 tane de toplantı salonumuz bulunmakta. Bu toplantı salonlarımız 50 m²’den başlayıp 900 m²’ye kadar bir genişliğe sahip. Otelimizin 2500 m² spor alanımız var ve bu Spor alanlarını misafirlerimiz için bay ve bayan olmak üzere ikiye ayırdık. Spor tesislerinin içerisinde 1500 m²’lik bir alan bay müşterilerimiz için tasarlanırken, 1000 m²’lik alan ise Bayan müşterilerimize tahsis edildi. Ayrıca müşterilerimiz için 300 kişilik bir kapasiteye sahip restoranımızla hizmet vermekteyiz. Birde otelimizin terasında küçük bir restoranımızda mevcut durumda. Otelimizin -2 ve -3’üncü katında toplam 250 araçlık kapalı bir otoparkımızı da var. Otelimizin genelinde toplam 214 odamız içerisinde de 26 tane suit odamız müşterilerimize hizmet veriyor. Bunun yanında otelimizin lobisinde pastane bölümümüz var ve dışarıdan gelenler içinde bu pastane hizmet verecek. Ayrıca müşterilerimize spa masajı ve buhar odalarıyla iyi bir konfor içerikli sağlık hizmetleri de sunuyoruz” diye konuştu. 

(Berat Bayındır ) 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.