Belediye Otobüsüne Kurşun Yağdırdı

Konya'da belediye otobüsünün önüne çıkıp şoförle tartışan kimliği belirsiz şahıslar önce şoförle tartıştı, sonra da otobüsün önünü kesip 4 el ateş etti.

Belediye Otobüsüne Kurşun Yağdırdı
Yayınlanma:

Yolcular panik içinde kendilerini yere atarken olayda şans eseri ölen ve yaralanan olmadı.

ANİDEN ÖNÜNE ÇIKTI, ŞOFÖRLE TARTIŞTI

Olay, saat 20.15 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Yeni Sille Caddesi üzerinde meydana geldi. Alaaddin-Sille seferini yapan Caner İşçan (31) idaresindeki Konya Büyükşehir Belediyesi'ne ait otobüs, yolcu almak üzere durağa yanaştı. Kalkışa hazırlanan otobüsün önüne sokaktan aniden bir otomobil çıktı. Otobüsü trafikte tehlikeye atan otomobildekiler, şoförle tartıştı.

KAPILARI, CAMLARI TEKMELEYİP ATEŞ ETTİLER

Otomobille yaklaşık 50 metre ileride otobüsün önünü kesen kimliği henüz belirsiz kişiler, kapıyı ve camları tekmeledi. Bu sırada şahıslardan birisi içinde 3 yolcu bulunan otobüse doğru tabancayla 4 el ateş etti. Geldikleri otomobile binen kimliği belirsiz kişiler olay yerinden kaçtı.

YOLCULAR KENDİLERİNİ YERE ATTI

Yaşadığı olayın şokunu uzun süre üzerinden atamayan otobüs şoförü Caner İşcan o anları şöyle anlattı: "Otomobil aniden önüme çıktı. Bizi tehlikeye soktu. Sonra önümüzü kesip otobüsü tekmelemeye başladılar. İçlerinden biri otobüse doğru 4-5 el silah sıktı. 3 yolcum vardı. Yolcular o panikle kendilerini yere attı. Şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı." dedi.

4 ADET BOŞ KOVAN BULUNDU

Olay yerinde inceleme yapan ekipler otobüs durağı yanında 4 boş kovan buldu. Kurşunlardan birinin ise otobüsün arka bölümüne isabet ettiği görüldü. Polis olaya karışıp kaçan şüphelilerin kimliğini belirleyip, yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.