Beyşehir’de etwining toplantısı yapıldı.

Beyşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü strateji geliştirme birimi ve eTwinning Beyşehir ekibi olarak her okuldan katılan Beyşehir’deki 65 öğretmen için Beyşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi toplantı salonunda bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Beyşehir’de etwining toplantısı yapıldı.
Yayınlanma:

Bilgilendirme seminerinde görev alan ilçe koordinatörleri Fatih Fırat ve Cengiz Çetin; Temel eTwinning Bilgileri, eTwinning ve Twinspace kullanımı, Erasmus+ programı ve web 2.0 araçlarının eğitim içeriklerinde kullanılması gibi konularda sunumlarda bulundular. Ürün odaklı olması planlanan toplantıda, proje döngüsü ve yönetim süreçleri hakkında bilgi verilmiştir. Öğretmenlerimizin aktif katılımıyla gerçekleşmiş olan toplantı sonrasında proje oluşturma çalışmaları yapıldı.

Ayrıca Karaali Şehit Osman Karağlı İlkokulu’nun ortağı olduğu “2017-1-ES01-KA201-038350- EARLY EDUCATION FOR INCLUSION” isimli Erasmus+ KA201 Okul Eğitimi Alanında Stratejik Ortaklıklar programı kapsamında yürütülmekte olan proje, yaygınlaştırma toplantısıyla ilçemizdeki her okulumuzdan katılan, 65 öğretmene tanıtıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa KONUK yaptığı açıklamada; “İlçemizde son zamanlardaki proje faaliyetlerinin memnuniyet verici olduğunu belirten Konuk, başarılı bir proje yürütülmesinde büyük pay sahibi olan tüm yöneticilerimize, eTwinning projesinde emeği geçen tüm personelimize, ortaklarımıza ve toplantımıza katılıp destek olan tüm meslektaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.