Beyşehir’de parklarda temizlik çalışmaları sürüyor

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından vatandaşların yoğun olarak kullandığı yeşil alan ve parklarda temizlik çalışmaları devam ediyor.

Beyşehir’de parklarda temizlik çalışmaları sürüyor
Yayınlanma:

Beyşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, geçtiğimiz haftalarda yağan karın kalkmasının ardından vatandaşların yoğun olarak kullandığı yeşil alan ve parklarda Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne destek olarak temizlik çalışması yürütüldüğü belirtildi.
Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun ise, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, ekiplerin temizlik işlerine ara vermeden devam ettiğini belirterek, “Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz vatandaşlarımızın hafta sonu akın ettiği Vuslat Park’ta ve mahallelerde bulunan yeşil alan ve parklarda temizlik çalışmalarını yürütüyor. Ayrıca parklarda gördükleri eksiklikleri gidererek her hangi bir olumsuzluk yaşanmaması için çevre düzenleme ve onarım işlerini de gerçekleştiriyorlar. Bahar aylarında da çim ekerek bu alanları yaza hazırlayacağız inşallah” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.