Beyşehir’deki kaza anı kamerada saniye saniye görüntülendi

Konya’nın Beyşehir ilçesinde meydana gelen trafik kazası bir marketin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Kazada, otomobilin motosiklete çarpma anı ve sonrasında 2 kişinin ölümden kıl payı kurtulduğu anlar da kameralara yansıdı.

Beyşehir’deki kaza anı kamerada saniye saniye görüntülendi
Yayınlanma:

Beyşehir'de, yaklaşık 3 ay önce Mevlana Caddesi üzerinde meydana gelen kazanın kayıtlarında, seyir halinde olan bir otomobilin aynı istikametteki bir motosikletlinin kavşakta dönüş yapmak istemesi üzerine yaşanan trafik kazası görülüyor. Motosiklete çarpıp devrilmesine yol açtıktan sonra kontrolden çıkarak önce orta refüje çarpan otomobilin, yol kenarında bir marketin önünde kaldırım üzerindeki küçük mutfak tüplerine çarparak durabildiği izleniyor. Bu esnada, marketin önünde yol kenarında bulunan ve elektrik şarjıyla çalışan aracının üzerinde biraz sonra olacaklardan habersiz bekleyen felç ve ailzhemier hastası olan bir kişiye otomobilin çarpmaktan son anda kurtulduğu, bu esnada yolda yürüyen bir yayanın da koşarak çarpılmaktan kurtulması kayıtlara geçiyor. Yaşanan kazayı, devrilen motosikletteki sürücü ile arka koltukta oturan kişinin yara almadan atlattığı öğrenildi.

Market sahibi İsmail Oğuzhan, yaptığı açıklamada, kaza anında işyerinde olduğunu ve kazayı görmediğini ancak daha sonra güvenlik kamerası kayıtlarından izlediğini vurgulayarak, kazanın motosiklet sürücüsünün arkasına bakmadan dönüş yapmak isterken otomobilin önüne kırması sonucu yaşandığını ileri sürdü. Oğuzhan, "Otomobil çarpmamak isterken hakimiyetini kaybedince kaza yaşandı. Allah'a şükür herhangi bir can kaybı ve yaralı da olmadı. Motosiklettekiler, öğrendiğim kadarıyla polis ifadesinden sonra ciddi bir şeyleri olmadığı halde kendileri sonradan hastaneye muayene olmaya gittiler. Ciddi bir şeyleri yoktu yani. Burada dikkatsizlikten zaman zaman bu tür kazalar yaşanabiliyor. Akülü araçtaki hasta amcaya ise otomobil hiç değmedi ama kendisi bayağı bir şoka girdi. Sonra da gitti, Allah kurtardı, kazayı kıl payı atlattı diyebiliriz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.