Beyşehir’deki Uyuşturucu Operasyonunda 3 Tutuklama

Konya’nın Beyşehir ilçe merkezli, Seydişehir, Hüyük ilçeleri ve Antalya’da gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan 11 şüpheli’den 3’ü çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Beyşehir’deki Uyuşturucu Operasyonunda 3 Tutuklama
Yayınlanma:

Zehir tacirlerine karşı yürütülen Beyşehir merkezli operasyon kapsamında gözaltına alınan 11 şüpheliden 3’ü çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Şüphelilerden 2’sine adli kontrol kararı verilirken, 6 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 

Konya İl Jandarma Komutanlığı ve Beyşehir İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin müşterek olarak yaptığı çalışmada, eroin imalatı ve ticareti yaptığı ileri sürülen bir grup takibe alınmış, yapılan teknik ve fiziki takibin ardından Beyşehir merkezli, Konya merkez, Beyşehir, Seydişehir ve Hüyük ilçelerinin yanı sıra Antalya’da 14 farklı adrese eş zamanlı operasyon gerçekleştirilmişti. Operasyon kapsamında gözaltına alınan 11 kişi, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden Ö.S., Ö.C. ve S.Ç. çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüphelilerden A.N. ile O.O. ise adli kontrol kaydıyla, 6 kişi de tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Jandarmanın adreslere düzenlediği baskınlarda, 27 gram eroin, 9 gram esrar, 6 extacy, 3 gram kokain ve 5 kök kenevir ile 6 ruhsatsız av tüfeği ele geçirilmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.