Bıçaklı büfe soygunu güvenlik kamerasında

Konya’da, madde bağımlısı ağabey-kardeşin bir büfeden 400 lirayı bıçak zoruyla gasp etme anı iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Bıçaklı büfe soygunu güvenlik kamerasında
Yayınlanma:

Olay, geçen çarşamba günü saat 15.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Turgut Reis Caddesinde bulunan bir büfede meydana geldi. İddiaya göre, madde bağımlısı T.Ö. (28) ve ağabeyi T.Ö. (33) büfeye gelerek kasada bulunan çalışana bıçak uzatıp etkisiz hale getirdikten sonra kasadaki 400 lirayı alarak kaçtı. İhbar üzerine gelerek görüntüleri inceleyen Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri iki şüpheliyi aynı gün gözaltına aldı. Tutuklama talebiyle adliyeye sevk edilen gaspçı ağabey-kardeş çıkarıldıkları mahkeme tarafından cezaevine gönderildi.

"ZORDA KALDIK YAPTIK"

Büfede yaşanan gasp anı iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde, büfe çalışanı olacaklardan habersiz rafa sigara yerleştirirken iki şüpheli içeri giriyor. Büfede yalnız bulunan iş yeri çalışanına bıçak doğrultan şüphelilerden biri çalışanı etkisiz hale getirdikten sonra kasadaki paraları alarak uzaklaşıyor. Saniyeler içerisinde olup biten soygunun ardından şoke olan büfe çalışanı genç, şüpheliler uzaklaştıktan sonra telefonla polise haber veriyor. Kayıtlarda gasp anında şüphelinin iş yeri çalışanına, "Bak kardeşim, hiç uğraştırma, çok kötüyüz. Bizden şikayetçi falan olma. Senlik bir şey yok, olan patronuna olur. Kusura bakma, zorda kaldık, yaptık. Dışarıya çıkma arkadan gelir vururum" dediği görülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.