Bir Aile Yok Oldu, 9 Aylık Bebek Hayata Tutunmaya Çalışıyor

Şehirler arası yolda meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 4 kişi hayatını kaybederken, 9 aylık bir bebek ve kardeşi ağır yaralandı.

Bir Aile Yok Oldu, 9 Aylık Bebek Hayata Tutunmaya Çalışıyor
Yayınlanma:

Kırşehir-Ankara karayolunda bir kamyona arkadan çarpan takside bulunan aynı aileden 4 kişi yaşamını yitirdi. Çarpma anında dışarı fırlayan biri 9 aylık iki kardeş ise ağır yaralandı.

 Ankara'dan Kırşehir'e giden Murat Aktaş yönetimindeki 06 DA 5096 plakalı otomobil, Kırşehir'in Akpınar ilçesi Sofrazlı mevkiinde önünde bulunan ve henüz plakası belirlenemeyen kamyona arkadan çarptı.

İKİ KARDEŞ KURTULDU

Çarpma sonucu kara yolu üzerinde seyir halindeki iki otomobilde kazaya karışırken aynı otomobilde bulunan 4 kişi hayatını kaybetti. Otomobilden kaza esnasında fırladığı iddia edilen iki kardeşten dokuz aylık Celalettin Mert Aktaş adlı bebek Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan ilk kontrolün ardından sağlık durumunun ciddiyetini koruması üzerine kardeşi İhsan Selman Aktaş ile birlikte Ankara GATA'ya sevk edildi.

Olay yerinde Jandarma ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından kaza da hayatını kaybeden Münire Aktaş, Ayfer Aktaş, Murat Aktaş, Celalettin Aktaş'ın cansız bedenleri Kırşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaza nedeniyle karayolu trafiğe kapandı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.