Birlik Vakfı Konya Şubesi'nden dil kursu! #KonyaHaber

Birlik Vakfı Konya Şubesi, eğitim faaliyetleri kapsamında dil kursları düzenliyor. Vakıf Başkanı Orhan Gündüz, üniversite ve lise öğrencilerine yönelik ücretsiz düzenlenecek Türkçe, İngilizce, Arapça, Osmanlı Türkçesi, Resim kurslarına öğrencileri beklediklerini söyledi.

Birlik Vakfı Konya Şubesi'nden dil kursu! #KonyaHaber
Yayınlanma:

Birlik Vakfı Konya Şubesi, bu yıl faaliyet programında dil kursları ile temel sanat eğitimine ağırlık verecek.

Bu yılki programında “Sosyal Barış”, “Sağlıklı İletişim”, “Kaliteli Nesil” ve “İslam’ın Daha İyi Anlaşılması” temalarıyla faaliyetler yapacak olan Birlik Vakfı Konya Şubesi, Türkçe, yabancı dil, Arapça, Osmanlı Türkçesi ve Temel Sanat Eğitimi kursları açacak.

Kurslara üniversite öğrencilerinin yanı sıra lise ve ortaokul öğrencilerinin de katılabileceğini belirten Birlik Vakfı Konya Şube Başkanı Orhan Gündüz, “Vakıf binamızda gerçekleştireceğimiz kurslar kapsamında İngilizce, Arapça, Osmanlı Türkçesi ile Temel Sanat Eğitimi derslerinde kurs düzenleyeceğiz. Bu yıl ayrıca Suriyeli mültecilere yönelik Türkçe kursları da açacağız. Gençler, bu kurslardan ücretsiz faydalanabilecekler. Gençlerin eğitimli, inançlı, vatansever, kültürlü ve çağdaş birer birey olarak yetişmesi ve bu doğrultuda vatana katkıda bulunabilmeleri için çalışmalarımız devam edecek” diye konuştu.

Birlik Vakfı Konya Şubesi, açacağı kursların yanı sıra, her hafta “Her Cumartesi Birlikteyiz” sloganıyla ulusal çaplı konferanslar, seminerler, haftanın diğer günleri de tefsir, hadis, ilmihal sohbetleri, kültürel ve tarihi geziler düzenleyecek. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.