Konya Haber: Konya Beyşehir'de bisiklet takımı kurulacak

Konya Haber: Konya Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir Belediyespor Kulübü bünyesinde bisiklet takımı kurulacağını söyledi.

Konya Haber:  Konya Beyşehir'de bisiklet takımı kurulacak
Yayınlanma:

Özaltun, Çumra Belediyespor Kulübü Bisiklet Takımı'nı ilçede misafir etti.

Çumra'dan bisikletleriyle yola çıkarak Beyşehir'e ulaşan sporcular, Beyşehir'de bisiklet takımıyla ilgili yürütülen çalışmalara destek vermek amacıyla Vuslat Parkı'nda, Beyşehir belediye Başkanı Özaltun ile bir araya geldi. 

Özaltun, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye Bisiklet Federasyonu'nun düzenlediği ve belediye başkanlarının da katıldığı toplantıda, il genelinde bisiklet kullanımının yaygınlaştırılması için 6 yeni bisiklet takımının daha kurulması kararının alındığını, bu ilçeler arasında Beyşehir'in de yer aldığını belirtti. 

Beyşehir'de bisiklet sporunu ve bisikleti sevdirmek için gayret gösterdiklerini ifade eden Özlatun, şunları kaydetti: 

"Beyşehir Belediyespor Kulübü bünyesinde bir bisiklet takımını kurmak için çalışmalara başladık. Böylelikle ilçemizdeki çocuklarımızı da bisiklet sporuyla tanıştırmak istiyoruz. Oluşturacağımız bu takım için kısa bir süre sonra sporcu alımını gerçekleştirerek bu alanda da şehrimizi en güzel şekilde temsil edeceğine inanıyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.