Bozkır Belediyesi araç filosunu genişletmeye devam ediyor

Bozkır Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığından hibe olarak aldığı iş makinesiyle birlikte araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor. Ocak ayı meclis toplantısı sonrasında hibe alınan iş makinesini inceleyen Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün ve beraberindeki meclis üyeleri Hibe alınan iş makinesinin ilk çalıştırmasını yaparak, makinenin Bozkır Belediyesine ve tüm Bozkırlılara hayırlı olmasını dilediler.

Bozkır Belediyesi araç filosunu genişletmeye devam ediyor
Yayınlanma:

Çevre ve Şehircilik Bakanlığından hibe olarak alınan iş makinesiyle birlikte 2014 yılından bu yana Bozkır’a araç filosuna kazandırdıkları araç sayısının 8 olduğunu vurgulayan Başkan Gün, araç filosunun her geçen gün daha da genişleyerek güçlendiğini söyledi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığına teşekkür eden Başkan Gün, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi, “Bozkır Belediyesinin araç filosuna hibe olarak kazandırdığımız yeni iş makinemizle birlikte filomuza 8 araç kazandırdık. Daha önce 1 greyder, 2 çöp kamyonu, 2 adet kamyon, 1 adet vidanjör ve 1 adet de iş makinesi kazandırmıştık. Bu iş makinemizle birlikte Bozkır’a kazandırdığımız araç sayısı 8’e ulaştı. Bozkır’ımızın özellikle çetin kış şartlarında çok ihtiyacı olan bu iş makinesini Bozkır’ımıza kazandıran Çevre ve Şehircilik Bakanımız Mehmet Özhaseki’ye, Meram Belediye Başkanlığı döneminde Meclis Üyesi olarak birlikte çalıştığımız ve şuan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcımız olan Refik Tuzcuoğlu’na tüm Bozkırlı hemşehrilerimiz adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Makinenin teknik özelliklerine de değinen Başkan Gün, “Makinemiz 120 beygir gücünde ve belden kırmalı bir makinedir. Piyasa değeri ortalama 500 bin Türk Lirası olan bu makinemiz, özellikle çoğu mahallelerimizde dar yollarda belden kırmalı olması özelliğiyle birçok işimizi rahatlıkla görecek. Hibe olarak Bozkır’ımıza kazandırdığımız iş makinesinin Bozkır’ımıza tekrardan hayırlı olmasını diliyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.